Договор око реализације пројекта преко ЦентразаразвојЈабланичког и Пчињскогокруга

У Скупштинској сали општине Медвеђа одржан је радни састанак са представником Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа и ангажованих лица на пројекту, а у присуствупредседника,дрНебојшеАрсића и Дејана Симића, координатора на пројекту.

Обзиром да пројекат „Унапређење рада канцеларије за предузетништво“ има за циљ обављање активности како би се одговорило на потребе микро, малих и средњих предузећа у општини Медвеђа, ангажована лица из Медвеђе су доставила извештаје за претходни период.

Поред обавеза дефинисаним уговором, лица на пројекту су у разговору са представником Центра за развој  Јабланичког и Пчињског округа, разматрали и идеје које би могле бити реализоване у неком од наредних пројеката, чиме би подстакли предузетништво и развојпредузетничкогдуха.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net