JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MORAVA NE ODUSTAJE OD SRPSKOLIGAŠA

Ćuprija: Uprkos svim preprekama , ne odustajemo od našeg cilja kažu u Moravi a to je Srpska liga-istok. Prvenstvena sezona počinje 19 avgusta a raspored utakmica znaće se

11 avgusta kada će u Kruševcu biti održana Konferencija klubova Zone – Zapad. Ono što svi očekuju jeste informacij ao igračkom kadru Morave pa da krenemo redom.

Imali smo dobar broj igrača koji su napsutili klub ali smo se potrrudili kažu u upravi Morave da dovedemo da ta mesta zatvorimo sa istim ili jačim kvalitetom .

Momcima koji više ne zaslužuju više prostorije našeg stadiona želimo puno uspeha u daljoj karijeri i zahvaljujemo se na saradnji koju smo imali.

A sada da vidimo ko se iskrcao sa broda koji je plovio Moravom i usidrio se ispred stadiona prikazaćemo slikovito kroz sadržaj teksta.

Već u nedelju 6 avgusta u 17,30 na našem stadionu gostuju naši stari prijatelji iz Meševa u okviru ¼ Kupa FS RIS. Prava prilika da se napune tribine i da se naši dečaci predstave ćuprijskoj publici

. Mi nismo osvetnici nismo ni kabadahije imamo sportsku kulturu i renome. Ali dobro pamtimo prošlost i imamo želju da se nadmećemo na terenu . Zato pozivamo navijače verne – Dođite na stadion.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print