Sudiska lakrdija u Vladičinom Hanu

SRPSKA LIGA-ISTOK

SFK MORAVA-DUNAV 1:2 (1:1)

Vladičin Han: Sudija: Miloš Grujić(Niš) 5  Strelci: N: Stošić u 20 za Moravu, Puljecović u 29  i Vukdinović u 89(autogol) za Dunav. Žuti kartoni: Mladenović, A. Milenković, Miladinović, (Morava), Stanojević, Tasić( Dunav). Crveni karoni: B: Stojković u 45 , N. Mitić u 72 (Morava).

SFK MORAVA: Vukadinović 6, Mladenović 7  A. Milenković 6,  Stajić 6,5 Al. Milenković 6,  Miladinović 6 ( M. Stanković 6,5 ), N. Mitić7  Jović 6, Stošić7,  Stojković 6,5 (L. Kitanović -)

DUNAV: Vasić6  Cvetanović 6, Lazić7  Radulović 6,5 Stanković6,5 P. Mitić7 Kojić6 ( Srećković 6 ), Jezdić 7 Bogoslovski 7 ( Tasić- ), Puljecović 7,5 Stanojević 6( Jakovljević-)

igrač utakmice:Puljecović

Od samog početka utakmice domaćin nije bilo zadovoljan deljenjem fudbalske pravde Miloš Grujića iz Niša koji se olako hvatao za kartone koje je pokazivao domaćim igračima. Pored toga domaći prvi dolaze u voćstvo u 20 mintu efektnim pogotkom Stošića. Prilikom izjednačujućeg pogtka za goste koji su postigli posle korenera lolta je pre toga bila  izašla u gol aut. U 45 minutu Bogoslovski udara Stojkovića koji mu uzraća udarac  ali sudija Grujić samo domaćem igraču pokazuje crveni kartron. U 70 mintu posle drugog žutog kartona u  svlačionici šalje i drugog igrača domaćih Nikolu Mitića . U 88 minutu pose sudara golomana domaćih Vukdinovića sa protivničkim igračem šalje lotu u sopstvenoj mreži a sudija  Grujić polazuje  da je sve čisto i pokazuje da je pogodak za goste. Takođe su ogorčeni na nedolično ponašalje Grujića prema klupi za rezevne igrače svojim nepromerenim pokretima, a u jednom momentu je isključio i predstavnika ekipe domaćih Veličkovića iz njemu znanih razloga.

Još jedna sudiska bruka  u Vladičinom Hanu gde domaćini stavljaju ozbilne zamerke  na suđenje i ponašanje Miloša Grujića.

V. STEVANOVIĆ

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net