JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Meševo “trojkom” iz Bošnjana

ZONA ZAPAD

BOŠNJANE-MEŠEVO 0:3 (0:2)

Bošnjane: Sudija: Miloš Manojlović 7. Strelci:  M.Ristić u 6 i 66, S. Živić u 10 minutu. Žuti kartoni: Veličković, Ilić(Bošnjane). Crveni karton: Radosavljeić(Meševo).

BOŠNJANE: M. Živić 6, N. Veličković 5 (Kadrić 6),, Vidojević 6, Popović6, Tomić 6, Lukač 6, Todorović 5,5, Ilić5, Stanojević5,5, Veljković5, Pajić6.

MEŠEVO: V. Obradović7, Nikolić 7,(Pendo-), M. Ristić8,(Đokić-), Novaković7,/Marić-),  Živić7,5 Majdevac 7,5, Dašić7, Savić7, Radosavljević7, Tomić 7, Smiljković7.

Igrač utakmice:Marko Ristić.

Meševo ništa ne prepušta slučaju, anbicije kluba o višem rangu takmičenja  već na startu prvenstva overene su visokom pobedom na gostovanju u Bošnajne gde su sa tri pogotka i nekoliko propuštenih prilka, mogli da trijunfuju i ubedljivije.

Več u 6 minutu igre strelac je najbolji pojedinac na utakmici Ristić, da bi samo 4 minuta kasnije Živić udvostučio prednost svog tima i činilo se tog trenutka da će domaćin doživeti pravu katastrofu na premijeri ovog proleća pred svojim navijačima. Ali do odlaska na odmor pogodaka nije bilo više, mreže su mirovale.

U drugom delu igre viđen je samo još jedan pogodak u 66 minutu a strelac je po drugi put na utakmci  Ristić za konačnih 0:3 i nova tri boda na kontu Meševa.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print