JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Cariće“ Lebančani poslali u niži rang

SRPSKA LIGA-ISTOK
RADAN-CAR KONSTANTIN 2:1(0:1)

Lebane. Sudija: Stefan Ćirić (Pirot) 7. Strelci: Stefan (T) Kostić u 47 i 85 za Radan, Sekulić u 20 za Car Konstantin. Žuti kartoni: Stanković, Stefan  Kostić, Marinković( Radan), Sekulić( Car Konstantin). Crveni kartoni: Nastić(Radan), Todorović( Car Konstantin).

Radan: D: Cakić 8,  P. Krtsić 7,Stoiljković 7, Marinković 7, Nastić 6,5, Stefan (S) Kostić 7  ( Milošević 7, ), Smiljković7, Stanković 7,5, (Cvetković 7), Dodić 7, Dojčinović 7, Mitrović 7( Stefan (T) Kostić 8),

CAR KONSTANTIN: Stanković 6,5, Mitić 6( Mladenović-), Jovanović 6,5, Bulatović 6( Jović-), Todorović 6,5, Stupar 7, Vasiljević 7, Marković 6, Sekulić 7, Najdanović 7, (Avramović-), Denić 7.

Igrač utakmice: Stefan (T) Kostić

Gosti iz Niša su prvi deo utakmice rešli u svoju korist i na dobrom putu su bili sa da sva tri boda izbore se od ispdanja,  s obzirom da u polsednjme kolu dočekuju Rembas iz Reasavice na svom popularnom Bubnju. Pogotkom Sekulića  u 20 minutu  igre bii je i rezultat prvog dela.

U drugom delu ulaskom u igru rezevriste Stefana(T) Kostića domaći su najpre  već u 47 minutu porvnali rezultat, da bi isti igrač  u samom finišu utakmice, tačnij eu 85 preokrenuo rezultat u svoju korist.

Gosti iz Niša su u 90 mintu imali kazneni udraac koji je uzveo Marković , ali je golman domaćih uspeo da odbrani taj udarac i tako donese svom timu pobedu, koja  je po nekim statističkim podacima vrlo moguće  poslala tim iz Niša u niži rang takmičenja.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print