JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Hančani „iskopali“ bod u Resavici

SRPSKA LIGA-ISTOK

REMBAS-SFK MORAVA (VH) 1:1 (0:1)

Resavica: Sudija: Aleksandar Vukadinović(Niš) 8. Strelci: Bogdan Jovanović u 52(KU) za rembas, Miloš Stanković u 33 za SFK Moravu. Žuti kartoni: Đorđević, Stevanović, B: Joavnović(Rembas), V. Kitanović. L: Kitanović, Milenković, Ž: Stanković, Stojanović (SFK Morava).

REMBAS: Vasić7, Ristić 6( Milutinović6), A: Tasić 7, I. Đorđević 6,5, N. Jovanović 6,5, D. Đorđević 6,5, J. Jovanović 7, U. Stevanović7, deljanin 6, Stanojević 5,5, B: Jovanović 7.

SFK MORAVA: Vukadinović 7,5, Veliju 6 ( Stošić 6,5), V. Kitanović 6,5, L. Kitanović 8, Milenković 7, Miladinović 6 ( Jović -), Ž. Stanković 6,5,M. Stanković 7,5,N. Mitić 6,5,  B. Stojković 7, Stojanović7 (Cvetković-),

Igrač utakmice. Luka Kitanović

Malo je hvalilo pa da se Hanačani revanširaju domaćinu za jesenji poraz u Vladičinom Hanu, poveli su , prvi deo igre rešili u svoju korist i na kraju podela plena, možda je i najpravedniji ishod na polećnoj premijeri u Resavici.

Gosti su prvi postigli pogodak na utakmci u 33 mintu igre steralac je bio Miloš Stanković, predhodio je brzi kontra napad koji je poveo Marjan Stojanović po desnoj strani, i posle odličnog centra šuta napravo mesto se našo strelac jedinog pogotka za goste i sa nekoliko metara poslao lotu u nebranjeni deo mreže.

Već na samom početku drugog dela igre usedilo je poravnjanje rezultata što je ujedno i bio konačan rezultat na utakmici. V. Kitanović je u  svom kaznenom prostoru nepropisno zasutavio jednog od igrača domaćih pa je  sudija Vukdinović povlačenje za dres okarakterisao kao kazneni udrac. Siguran izvođač bo je B. Jovanović i preciznim udacem savladao Vukadinovića.

Gostima ostaje žal za celim plenom kada je u 75 minutu Marjan Stojanović iz povoljne prilike silovitim udacem šutirao,lopta je prošla pored same desne stative. Da bi u poslednjim trenutcima utakmice Ž. Stanković  silovitim udacem pogodio prečku da bi odmah nakon tog udarca sudija označio kraj utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print