JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MEDA PREPORODIO BOJNIČANE

ZONA JUG

PUSTA REKA- SFK MORAVA 2:1 (0:1)

Bojnik. Gledalaca 300. Sudija: Nemanja Arsić (Leskovac) 8. Strelci: Vidojević u 71, Miljan Stojanović u 80 za Pustu reku, Hristić u 7 min. za SFK Moravu. Žuti kartoni: Miljan Stojanović, Đenić(Pusta reka), L. Kitanović, Stajić, Draško (SFK Morava)

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7, Nemanja Perrović 7,5, Ilić 6,5( Stoiljković-) Stefan Stanković 6,5 ( Vidojević 8), M. Stojanović 7,5, L. Petrović 7,5, Danijel  Stanišić 6,5, Stojčić 7, D: Arsić 6,5, Đenić 7 ( Dinić-), Danilo Stanišić 6,5.

SFK MORAVA: Aleksić 6,5, Mladenović 6,5, Mihajlović 6,  S. Đorđević 6, Kitanović 7, Novković 6,5, Stajić 6, Šejićč  7, Hristić 7, Draško 6, M. Đorđević 6

Igrač utakmice: Predrag Vidojević

Gosti iz Vladičinog Hana i ako su u Bojnik doputovali bez nekoliko standarnih prvotimaca dostojno suse  suprostavili domaćinu, čak i prvi deo utakmice rešili u svoju korist. Već u 7 minutu iz slobodnog udarca sa nekih 18 metara Hristić je pogodio sam gornji desni ugao i gosti su prvi došli u voćstvo. Sa tim rezultatom se otišlo na zsluženi odmor.

U drugom delu ulaskom Predraga Vidojevića veterana u reovima domaćih kojo je mladim igračima iz svog tima pokazo kako treba da se bore za boje svoga kluba.

Najpre je u 71 minuta iz slobodnog udarca, sa istog mesta odakle je i Hristić bio strelac preciznim udarcem poslao loptu u sam gornji levi ugao nemoćnog Aleksića koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu.

Za konačnih 2:1 u 80 minutu ponovo je akter akcije Vidojević kojo je posle prodora izbori korner i izveo ga tako precizno pravo na glavu Miljanu Stojanoviću kome nije bilo teško da sa nekoliko metara pored uspavane odbrane gostiju savlada Aleksića i postavi konačan rezultat na utakmci.

Sva tri pogotka pala su iz prekida igre, ma da je bilo i prilika za postizanje golova i sa jedne i sa druge strane posle odličnih akcija. Hendikepirana Morava nije mogla više od časnog poraza u Bojniku, ma da  su sve do 71 minuta imali voćstvo stečeno još u 7 minutu igre.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print