JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Čekminu komšiski derbi

ZONA JUG

ČEKMIN- SVETLOST 3:1 ( 1:1)

Čekmin: Sudija : Stefan Pešić (Leskovac) 8. Strelci: Momirović u 18, J. Mitić u 70, S. Stanković u 86 za Čekmin, Marjanović u 30 za Svetlost. Žuti kartoni: S: Stanković(Čekmin), A. Ilić, Tonić, Pešić, Petenel (Svelost) Crveni karton: Miloš Cakić(Čekmin)

ČEKMIN: Stoiljković 7, Cekić Cekić 6, Stamenović 7, Milošević 7, Mitić 7,( Krtsić-), , Marinković 7, Mladenović 7,(Stanisavljević-), Momirović 7, Tasić 7, Stefanovićč 7, Zdravković 7 ( S. Stanković 7).

SVETLOST: A. Ilić 6, Tonić 7, M. ilić 7,Petrović 6, Stojkpvić 6, Pešić 6, Peternel 6,Marjanović 7,  Arsić 6,5, Veličković 6. (Vučurović 6).

Igrač utakmice: J. Mitić

U prvom delu utakmice viđen je po jedan pogodak na obe strane.Domaći su prvi došli u voćsvo u 18 minutu pogtkom Momirovića, da bi gosti u 30 stigli do egala,  i  sa tim rezulatom je završen prvi deo .

U drugom delu domaći su bili ti koji su sa još dva pogotka zabležili vrednu pobedu u komšiskom derbiju. Najpre je J. Mitić u 70 minutu  po drugi put doveo svoj tim u voćstvo od 2:1 , da bi tačku na vrednu pobedu stavio S. Stranković u samom finišu utakmice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print