JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MATEJEVČANI OGORČENI SUĐENJEM

ZONA CENTAR

 

NAŠA KRILA 1936- JEDINSTVO(GM) 1:0 (0:0)

 

Belotinac: Gledalaca 100. Sudija: Bratislav Jović ( Niš) 5. Strelac: N. Marković u 73 min. Žuti kartoni: M. Stojković, S. Manojlović ( naša krila1936), Đ. Stanković( Jedinstvo). Crveni karton: M. Cojić u 47 min. (Jedinstvo)

 

NAŠA KRILA 1936: M. Stojanović 6,5 ( N. Veljković 6,5), M. Petković 6,5, M. Ignjatović 7, V. Perović 7, M. Stojković 7, V. Đorđević 6 ( N. Manojlović 6), L. Petrović 6 ( Ž. Cvetković 6,5), M. Miljković 6,5 ( M. Stevanović 7), N. Marković 7,5 , N. Nikolić 7, M. Tasić 6,5 ( S. Manojlović 6,5),

 

JEDINSTVO (GM): Đ. Stanković 7, M. Ljubisavljević 6,5, A. Nedeljković 6,5, M. Cojić 7, V. Vulić 6,5, M. Milošević 7, A. Anđelković 6 ( A. Zlatković 6,5), P. Mijatović 6, ( M. Stojanović-), L. Sibinović 6,5 ( S. Cvetković -), S. Stojičić6, A. Mršević 7.

 

Igrač utakmice: N. Marković

 

Pobeda domaćina minimalnim rezultatom pogotkom N. Markovića u 74 minutu igre, kada su gosti iz Gornjeg Matejevca na terenu bili sa deset igrača jer je po rečima predstavnika kluba gostiju to bilo više nego prestrogo, da se i sam Milan Cojić jedna od legenda fudbala u Nišu pita zašto je isključen i tako kao stub odbrane omogućio domaćinu da ima veće šanse za postizanje gola i to u 47 minutu na samom početku drugog dela igre. Tako da su gosti iz Gornjeg Matejevca čitavo drugo poluvreme igrali sa igračem manje i to stubom odbrane Cojića.

Tim povodom obratio se u telefonskom razgovoru generalni sekretar Jedinstva iz Gornjeg Matejevca Marko Stanojević koji sa setom kaže: Posle žestokih priprema u zimskom periodu i uloženog truda igrača, nas iz uprave da im stvorimo što bolje uslove nismo krili ambicije za sam vrh tabele. Međutim izgleda da smo se tu grdno prevarili , jer naše ambicije su nekom “trn u oko” i već na startu prvenstva nam je stavljeno do znanja da su nam ambicije uzaludne.

Ono što smo doživeli danas u Belotincu u režiji dobro poznatog sudije za tave režije Bratislava Jovića iz Niša jasno nam je stavljeno do znanja da nećemo moći biti u vrhu jer je to rezervisano za nekog drugog. Isključenje igrača -legende Milana Cojića bez razloga i poraz koji smo pretrpeli minimalan u velikoj smo dilemi dali da nastavimo takmičenje koje samo što smo počeli. Pitam se imali smisla trošiti novac kada drugi ti kroje sudbinu, danas je to bilo u Belotincu sutra će biti na drugom mestu i na startu nam je jasno stavljeno do znanja da možemo da igramo ali o tituli nemožemo ni da pomislimo , jer je to rezervisano za nekog drugog. Pitam se na kraju šta će delegat Dragan Gavrilović dati sudiji Joviću koji nam je isključio igrača bez razloga i nije dosudio klasičan kazneni udarac nad Savom Stojčićem i direktno uticao na rezultat. Na kraju Stanojević kaže i ukoliko nastavimo takmičenje još ovog trenutka tražimo izuzeće sudije Bratislava Jovića iz Niša da nam ne sudi na nijednoj utakmici do kraja prvenstva niti da bude pomoćnik jer nas je drastično oštetio danas rekao je u telefonskom ragovoru.