JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GOSTI BOLJI ZA POGODAK

Lebane: Gledalaca 100. Sudija Viktor Tasić ( Leskovac). Strelci. Stošić za Radan u 34 min, Đ. Stojković u 18 , Krstić u 62 za Vlasinu.

RADAN: Zdravković, Stošić, Stoiljković, Cvetković, Milošević, Dojčinović, Kostić, Smiljković, Arsić, M. Stanković, Anđelić. Igrali su još: Perić, Ilić, Grozdanović, Živković.

 

VLASINA: Gašić, Nikolić, Antić, Bogdanović, Milošević, Stoiljković, Đ. Stojković, F. Marković, Krtsić, Milenković, Stefanović. Igrali su još: Janaćković, M. Stojanović,Milosavljević

 

U prijateljskom odmeravanju snaga , koja je za obe ekipe bila prva utakmica u pripremnom periodu , gosti iz Vlasotinca su bili bolji za taj jedan pogodak, u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima, kako i priliči dobrimsportskim prijateljima.Šefovi struka Radsana Dragan Momirović i gostiju Dragan Nikolić itekako mogu biti zadovoljni prikazanom igromsvojih pulena.

Prvi u voćstvo došli su gosti u 18 minutu, kada je pored istrčalog golmana Zdravkovića Đ. Stojković rutinski sproveo u mrežu.

Domaći su poravnali rezultat u 34 minutu uz obilatu pomoć golmana gostiju Gašića, a stelac izjednačujućeg pogotka bio je Stošić, što je i bio rezultat prvog dela susreta

.

U drugom delu utakmice uz nekoliko izmen ai u jednom i u drugom timu tepo igre je pao, ali je ipak postignut gol odluke za goste, posle odličnog prodora po levoj strani Krstić je sa distance preciznim udarcem pogodio sam donji levi ugao gola Zdravkovića.

Do kraja utakmice nije bilo golova , propuštene su po nekoliko izglednih prilika i pred jednim i pred drugim golom, tako da su gosti iz Vlasotinca bili bolji za taj jedan pogodak koji je odlučio pobednika na premijeri u Lebanu.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print