JugSport.net

sportski portal južne Srbije

CILJ DESPOTOVČANA OSTATI ZONAŠ

Despotovac: Šef stručnog štaba Sloge iz Despotovca prozivku ujedno i start pripremnog perida za prolećni deo prvenstva obavioje 24 januara na njihovom terenu u Despotovcu biće kompetno obavljene priprem eza prolećni deo prvenstva kada im predstoji borba za očuvanje stausa zonaša, jer će zona brojati 12 klubova . Jesenji deo prvenstva završili su na 7 mestu sa 18 osvojenih bodova uz skor 6 pobeda i 8 poraza bez ijedne nerešene utakmice, i gol razliku -4 30:34 što bi se reklo da je neuspeh za ovog bivšeg Srpskoligaša.

O tome šef stručnog štadba Vladica Đorđević kaže: Sa pripreme smo počeli na vreme i radi se žestoko po planu i programu, svi igrači izvršavaju postavljene zadatke bez prigovora, a svi su zdravi i povređenih nema. Na tabeli od 7 klubova iz našeg okruga su Morava 1918, Rembas, i Mladi Borac iz Sedlara. N aproleće od 14 utakmica na 8 smo domaćini od toga 6 klubova ćemo ugostiti iz našeg okruga, pa se uzdam u povoljnom rezultatu. Jer u novoformiranoj zoni ostaju 5 klubova a nadamo se da će Morava 1918izboriti staus Srpskoligaša i mi ostanemo članovi zone što nam je osnovni cilj na proleće bio je jasan Đorđević.

Boje kluba nausptili su golman Lazar Dragojević, Miloš Vujičić, Luka Todorović, Mihajlo Obradović, Stefan i Mihajlo Stojadinović.

Novajlije u redovima Sloge su golman Veljko Huskić i Andrija Miloradović ( Rembas), Dimitrije Stanojević, Željko Sofronijević, (Rudar-Plažina), David Ivković(Lomnica), Mihajlo Živković Bask-Tek-a

Despotovčani su dosad odigrali jednu utakmicu i pobedili sa 4:0 Moravu iz Velike Plane , a predstoje susreti sa Sinđelić iz Grabovca, Radnički iz Svilajnca, Morava 1918 iz Ćuprije, Napredak Markovac, na kojim aće se utvrditi forma i iskristalisati tim za prolećni deo prvenstva kada predstoji borba za sačuvanje statusa zonaša u kome se nalze i posle reorganizacije zona .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print