JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

MATEJEVČANI NEMILOSRDNI PREMA KOMŠIJE

ZONA CENTAR

JEDINSTVO (GM) – MLADOST  (MED) 4:1 ( 3:0)

Gornji Matejevac: Gledalaca 200. Sudija: Nenad Đorđević(Niš) 7. Strelci Listeš u 16,33, 77,min. Živić u 22 (KU) za Jedinstvo, M. Jovanović 86 za Mladost (M). Žuti kartoni: M. Stanković ( Jedinstvo).

JEDINSTVO: Đorđević 7, Ljubisavljević 7, Mihajlo Cojić 7 ( Jeremić 7), Milan Cojić 7, M. Stanković 7, Listeš 9, Rakočević 7, Gocić 7 ( Milojević-), Mijatović 7, Živić 7,5, Zlatković 7

MLADOST (M): Đorić 6, M. Jovanović 6, M. Marković 7, Anđelković 6,m5, Nikolić 6,5, Marinković 6 ( Savić 6), Lazrević 7 (Mirković-), Radovanović 6,5, Stojanović 6, Krtsić 6 ( Paločević-), Mančić 6 ( Mihov 6)

Igrač utakmice Listeš

Sve je rešeno u prvom delu utakmice kada su domaći  postigli tri pogotk ai rešili pitanje pobednika. Već u 16 minutu najbolji pojedinac i trostruki strelac Listeš dovodi domaće u voćstvo. Samo šest minuta kasnije prednost iz opravdano dosuđenog kanenog udarca udvostučuje  Živić. Do odlaska na odmor i treći pogodak za domaće po drugi put je strelac Listeš,  i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor.

U druigom delu splasnula je igra domaćina zadovoljni visokim voćstvom igrali su onoliko koliko im je bilo potrebno da sačuvaju visoko stečenu prednost iz prvog dela susreta. Ipak viđen je po jedan pogodak na obe strane. Najpre je u 77  min  u junaka utakmice izašao  Listeš svojim trećim pogotkom a čevrti za svoj tim, da bi u samom finišu utakmice počasni pogodak za goste postigao M. Jovanović u 86 minutu igre , što je i bio konačana rezultat utakmice u Gornjem Matejevcu 4:1 za domaće, koji su u potpunosti bili bolji tim i zalsuženo slavili visoku pobedu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print