VREDAN MINIMALAC “ČARAPANA”

SRPSKA LIGA-ISTOK

OFK BRZI BROD-TRAYAL 0:1 ( 0:0)

Brzi Brod: Gledalaca 300. Sudija: Mihajlo Vučković ( Vranje) 7. Strelac : Anđelković u 47min(AG). Žuti kartoni: Dinić Kostić, Stojanović, Tošđić ( Brzi Brod), O. Jović ( Trajal)

OFK BRZI BROD: Komljenović 6 ( Đorđević 6), F. Stanković,  P. Kostić 6,5, Anđelković 6, Dinić 6 ( Okučić -), Stamenković 6, D. Kostić 6, (Đorđević -), Kostadinović 6, Mitrović 6, (Cvetković 6),Stojanović 6, Košić 6.

TRAYAL: Jordanov 7, Matejević 7, Jović 6,5 ( M. Nikolić-), Golubović 7, Dragićević 6 ( Sokolović-), Krtsić 7, G. Aleksić 7, Punoševac 7,5 Petrović 6,5, Ružić 6,5 ( Milošević 6), Pavlović 6.

Igrač utakmice: Punoševac

Kruševljani srećno nose bodove kući jer su uputili jedan udarac na gol loptu je skrenuo u sopstevnoj mreži Anđeloković u 47 minutu igre i to je bio konačan rezultat utakmice u Brzom Brodu u kome su domaćini imali više od igre napdali ali bez pogodaka, što ih je koštalo skupo porazom , koji ih dovodi  da razmišljaju o opstanku. Dok su gosti i dalje zadržali lidersku poziciju na tabeli i povećali svoje šanse za osvajanje prvog mesta i ekspresnog povratka među Prvoligaše, gde im i po kvalitetu i uslovima i pripada mesto. Na dobrom su putu da to i ostavre.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net