JugSport.net

sportski portal južne Srbije

U Bojniku fudbal pocrveneo

ZONA JUG:

PUSTA REKA- ALAKINCE 0:4 (0:1)

Bojnik. Sudija: Nenad Savić (Prokuplje) 5. Strelci: M: Aleksić u 16, M. Petrović u 70 (KU), Milutinović u 74, Radojićić u 88 min. Žuti  kartoni: M. Đenić (Pusta reka). Crveni karton: Stojićić u 58 min.(Pusta reka)

PUSTA REKA: S. Stanković 6, L. Peterović  6,5, A: Stanković 7 , Stojanović 7, Arsić 7, Jovanović 6,5 ( Danijel Stanišić-), Đenić 7, Al.(G) Stanković 7, Vidojević 7, Stojčić 7, Danilo Stanišić 7.

ALAKINCE:Filipović 7, Nedeljković 7, Stanojević 7, Milenković 7, Aleksić 7,5, Tasić 6, Milutinović 6,( Đorđević-) Radojićić 7, Vojinović 6,5, M.Petrović 7, Stošić 7.

Igrač utakmice Aleksić

Fudbal je u Bojniku pocrveneo,  glavni krivac za to je sudija Nenad Savić iz Prokuplja , koji je skandaloznim suđenjem upropastio jednu lepo fudbalsku predstavu  u duelu dva tima iz samog vrha tabele. Već od samog početka utakice se videlu da je naklonjen gostima iz predgrađa Surulice svojim nepomišljenim odlukama na štetu domaćina. Utakmica je počela lepo već na samom početu susreta po jedna prilika na obe starne , koje su ostale neiskorišćene.

Onda je do prvog pogotka u 16 minutu iskosa sa desne strane(takozvani skraćeni korener svirao dva nepostojeća prekršaja u korist gosata  da bi u tom  16 minutu posle starta na loptu Aleksandara (Z) Stankovića  bez dodir igrača pokazao da je to prekršaj. Iz tog centaršuta gosti su posle gužve pred gol domaćina kada je najprisebniji bio Aleksić i na odbijenu loptu  sa nekih desetak metara  poslao u nebranjeni deo mreže. U 24 minutu igre propušta da pokaže na belu tačku posle bezazlenog starta  nad Danilom Stanišićem u kaznenom prostoru gostiju, pokazujući da je to bio prekršaj od njega ne nad njim. Na odmor se otišlo sa minimalnoj predosti gostiju iz Alakinca.

U durgom delu sudija Savić nastavlja sa lošim odlukama   i u 58 mintu pokazauje posle prigovora  na centru zbog jedne loše njegove olduke put u svlačionici kapitenu domaćih Dragoslavu Stojčiću, tako da domaći ostaju sa igračem manje.

Ipak sve je kulminiralo u 70 mintu igre, da je igrač domaćih Lazar Petorvić imao lotu u svoim posedu  na njega startuje igrač gostiju sa leđa Milutinović, udara  u menja i pada van poprečne linije. Sudija Savić na opšte zaprepašćenje svih pokazuje na kazneni udarac

. Prilikom izvođenja udaraca golman domaćih Siniša Stanković je stajao uz levu stativu  u znak proteseta i nije se pomerao tako da izvođaču M. Petroviću nije bilo teško da pošalje loptu u praznu mrežu.

Od tog 70 minuta pa sve do kraja utakmice više nije bilo fudbala, domaći su stajali i statirali po  terenu, a gosti su postigli još dva pogotka u  praznoj mreži i tako konačan rezultat je 0:4  na kraju.

Mučna  fudalska slika  na terenu u Bojniku,  fudbal je pocrveneo u režiji sudije Nenada Savića, i nameće se pitanje   dali može neko da  odgovori na pitanje ko stoji iza FK Alakince, jer ovo nije ovakvih scena privi put kad je ovaj klub upitanju d aim sudije ovako drastično pomažu i dali mu je takva pomoć potrebna.

V. STEVANOVIĆ

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print