JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Leskovčani „iskopali“ rudu

Resavica. Gledalaca 200. Sudija. Stefan Ćirić ( Pirot) 8. Strelci: N. Jovanović u 47, D. Đorđević u 66 za Rembas, N. Stanković u 38 i 78, D. Savić u 90 za GFK Dubočicu. Žuti kartoni: D. Đorđević, J. Jovanović(Rembas), M. Stanković, Stoiljković, N. Stanković, Dojlinović, Đokić (GFK  Dubočica).

REMBAS: Huskić 6, Stević 6,5, I. Đorđević 6, Deljanin 6 ( Marković-), N. Jovanović 7, Angeleski 6 (Ilić-),  D. Đorđević 7, J. Jovanović 7, Vasić 6, Petrov 6 (Radojević-), Stevanović 6.

GFK DUBOČICA: Ivanović 7,5, Milić 7 ( Kostadinović-), Z. Stanković 8, M. Stanković 8, Stoiljković 7, N. Stanković 8,5, Marković 7 ( D. Savić 7,5), Kostić 7, Smiljković 7 ( Gligorijević-), Dojčinović 7, N. Đokić 7.

Igrač utakmice: Nikola Stanković

Leskovčani, posle neuspelog starta  na svom terenu protiv Budućnosti iz Popovca, pobedom na gostovanju u Resavici protiv ekipe novajlije u ligi Rembas vratili su se kući pevajući. Gol olduke postignut je u poslednjim trenutcima utakmice  i tako je osvojen ceo plen.

Prvi deo sureta gosti  iz Leskovca su rešili u svolju korist pogotkom kojeg su postigli u 38 minutu a strelac je bio najbolji pojedinac na utakmci Nikola Stanković. U drugom delu igre viđena  su čak četiri pogtka, pa sa pravom  može reći da je nastavak sureta bio mnogo sadržajniji i interesantniji za gledanje.

Najpre su domaći poravnali rezultat na smaom početku već u 47 minutu, da bi potom  došli do potpunog preokreta u svoju korist pogotkom  D. Đorđevića. Međutim Leskovčani se nisu predavali. Naprotiv nastavili su da jurišaju na gol golmana Huskića i sa još dva pogotka oni su uspeli  preokrenuli rezutat u svoju korist , što ih je dovelo do prve pobede  u ovom prvenstvu. Najpre je na 2:2 poravnao svojim drugim pogtkom Nikola Stanković. Kada su svi pomislili da će se utakmica završiti egalom,  rezervista  Dušan Savić je iz slobodnog udraca postigao treći pogodak za svoj tim i doneo veliku radost . Vredna pobeda pulena trenera Milana Đorđevića koaj vraća samopouzdanje timu iz Leskovca u narednim kolima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print