JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rasuljci punim gasom

. Vlasotince. Gledalaca 300. Sudija: Miloš Nedeljković(Trstenik) 8. Strelci: Kitanović u 60, Milić u 68, Đokić u 73, Ilić u 90 min. Žuti kartoni: Marković ( Vlasina), Krstić( Car Kosnatntin).

VLASINA: Mladenović 7, Nikolić 7, Miljković 7, Ilić 7,5, Kitanović 7,5, Jović 7, Marković 7, Kostić 6 (Mitić 6 ), Đokić 7,5, D. Stanković 7 ( Miladinović 7), Hristić7 ( N. Stanković-).

CAR KONSTANTIN: A. Stanković 6, Stojadinović 6,  Mitić 6, Krtsić 7, Denić 6,5, Stojanović 6, Listeš 6 ( Zlatković-), Momčilović 7 ( Savić-), Lazarević 6,5, Kačar 6 , ( mladenović-), Nikolić6.

Igrač utakmice. Lazar Kitanović

Po izuzetno sparnom vremenu za igru fudbaleri jednog i drugog tima pružili su svoj maksimum. Gosti kao neskusna i dosta podmlađena ekipa odolevali su sat vremena  pred naletima domaćina i na kraju podklekli primivši prvi pogodak u 60, minutu igre. Posle je domaćin preuzeo inicijativu i sa još tri pogtka , uz promašen penal gostiju stigli do vredne i visoke druge za redom pobede kao novaljije.

U prvom delu igre nije bilo pogodaka. Domaći su od prvog minuta krenuli silovito na gol golmana Stankovića , uglavnom su igrali po desnoj strani preko Dušana Stankovića, ali je obrana gostiju uspela da odoli. Prvu veliku priliku na utakmci u 41 minutu, prouštaju gosti, kada je Listeš izbio sam pred golmana Mladenovića i kad su svi videli lotu u mrežu, traljavo je uputio udarac pored samog gola. Samo tri minuta kasnije Vlasina preko Hristića u prilici ali se  napdač domačih obrukao kada sa nekoliko metara je promašio loptu, umesto da je neometano ubaci u nezaštićeni deo mreže.

U drugom delu več u 51 mintu udarac Hristića, sa gol linije loptu je izbacio u polje mladi Krstić, da bi samo dva minuta kasnije na suprotnoj starni u prilici bio Lazarević ali je oklevao i šansa je otišla u nepovrat.

Prva radost za domačina stiže u 60 minutu, kada novajlija Kitanović, koji je bio izvanredan u odbrani stigo je i da se upiše u strelce. Posle gužve pred golom gostiju iz Niša, na odbijeno lotu je natrčao Kitanović i preciznim udarcem je poslao u sam grnji levi ugao nemoćnog Stankovića. Samo što je ušao u igru Milić je preciznim lob udarcem udostučio prednost svog tima. Već tada je bilo jasno da je gostima neminovan poraz.

Na 3:0 povećao je golgeter Vlasine Đokić, posle odlične akcije navalog reda domaćina i najava visokog poraza za „dečiji vrtić“ sa Niškog Bubnja. Još jedna kolosalna prilika za Nišlije kada je sudija Nedeljković posle igranja rukom Ilića pokazao na penal. Udrac je izveo naj iskusniji  Lazarević, ali je promašio čitav gol, lopta je prošla pored leve stative gola golmana Mladenovića. Na 4:0 povisio je još jedan igrač iz zadnje linije  Ilić, koji je odlično pratio prodor po levoj strani Hristića, tako da mu nije bilo teško da sa nekoliko metara ubaci loptu u mrežu nemoćnog Stankovića.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print