JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEABANČANI KRENULI ŽESTOKO

Lebane: Dan nakon što je promovisan u šef a struke Radana iz Lebana Srđan Kocić je već sutradan (četvrtak) održao prozivku i odradio prvi trening sa fudbalerima Radana. Prozivci su prisustvovali i predsednik kluba Dejan Velićković i potpredsednik kluba Bojan Veličković. Prvoj prozivci su se odazvali 16 igrača jedino je opravdano bio odsutan Marko Cvetković i Miljan Stojanović koji se vratio u redove matičnog kluba Puste reke iz Bojnika.

Uvodnu reč dao je predsednik kluba Dejan Veličković koji je pozdravio sve fudbalere i poželeo im dobro zdravlje i da pripreme proteku u najboljem redu, da ih mimoiđu povrede. U klubu smo svi ovde da bi smo pomogli Radanu, ne iz nekog drugog interesa kako pričaju nevreni tomi. Popušaćemo da stvorimo optimalne uslove za nesetane pripreme. Dugovanja koja imamo izmirićemo u što skorijem roku koja nisu velika.Radauje me što ste se odazvali u ovolikom broju i šefu struke Srđanu Kociću koga smo dan pre toga imenovali na toj funkciji želim uspešan rad i pokušaćemo da napadnemo to prvo mesto ukoliko nam se ukaže bar mala prilika, jer Radan je tim za veći rang takmičenja od zone.

Istog mišljenja je i potpredsednik kluba Bojan Veličković koji je takođe poželo igračima da pripreme proteknu u najboljem redu, Smatram da smo u Srđanu Kociću dobili pravog trenera i da će se mnogo bolje i odgovornije raditi. Verujem da će skockati dobar tim jer mi iz uprave u to mu se nećemo mešati oko izbora ko će da igra.FK Radan ima potpunu podršku lokane samoupre na čelu sa predsednikom Ivanom Bogdanovićem, i mi ćemo se treuditi da to opravdamo dobrim rezultatima.

Raduje me povratak u svoj matični klub rekao je na početku Srđan Kocić i nastavio. Došao sam da se napravi jedna ozbiljna priča da u klubu vlada rad red i disciplina. Da na terenu ispunjavate sve moje zahteve, i neću dozvoliti odstupanja od toga. Mladi igrači moraće da uče od ove iskusnije

, dok iskusniji će svojim radom i ponašaenjem davati primer mladima.Želim da se zahvalim upravi kluba što mi je ukazala poverenje da ponovo se nađem na mestu uspeha i cilj mi je plamana Radana u Srpskoj ligi, jer mu nije mesto da igra u ovom rangu takmičenja sa uglavnom seoskim ekipama, već mnogo renomiranijim protivnicima. To ćemo morati da ostavrimo svi zajednićkim snagama od ekonoma do predsednika kluba.

Pripremni perod će se satojati iz tri faze a u planu smo odigravanje do 8 marta pet kontrolnih utakmica sa klubovima iz okruženja kako bi smo imali uvid u formu čitavog tima, jer će šansu svako dobiti da pokaže svoj kvalitet.

V. SVEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print