Slađa polovina gostima

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Miloš Grujić (Niš) 8.. Strelci: M. Stevanović u 70 za Radan, Timotijević u 65 za Radnički. Žuti kartoni: Milošević, M. Stevanović ( Radan). Paunović, ( Radnički). Crveni karton: Veličković ( Radnički ) 89 min.

RADAN: Sokolović _ janković 7, Grozdanović 7 ( Cvetković-), Dodić 7, Milošević 6,5, M. Stevanović 7, Stojanović 7, Momčilović 7, Kostić 7 ( Mirković-), N. Smiljković 6, M. Stanković- ( Dojčinović 6 ), Ivanović 6.

RADNIČKI: Ivanović 7, Jovanović 6 ( Blagojević 6 – Ponorac -), Paunović 7, Jovović 7, Milić 7, Veličković 6, Sinđelić 7, Popović 7, Stošić 6, Dobrić 7, Timotijević 7 ( Genčić-).

Igrač utakmice: Miloš Ivanović

Po izuzetno sparnom vremenu za igru, podela na ravne časti je najpravedniji ishod, utakmice u Lebanu gde je viđen po jedan pogodak na obe starne, u nastavku igre, odnosno u drugom poluvremenu.

U prvom delu igre nije bilo golova. Jedino vredno pomena je dve idealne prilike u samom finišu prvog dela igre za domaći sastav. Međutim sa dve bravurozne intervencije istako se golman gostiju Miloš Ivanović. Najpre je odbranio udrac Momčilovića, kada je krajnjim naporom izbacio loptu u korner. Korener sa desne strane je izveden, neko u gužvi od igrača domaćih je uputio udarac glavom, međutim još jedna bravurozna intervencija golmana gostiju.

U drugom delu najpre su gosti prvi došli u voćstvo u 67 minutu. Posle odličnog prodora po desnoj strani Veličkovića , koji je uposlio mladog Timotijević , koji je uputio udarc, golman domaćih je po prvi put ukrotio udarac međutim iz drugog pokušaja polsao je loptu u mrežu. Samo minut kasnije Smiljković je za domaće imao priliku ali je traljavo uputio udarac. Konačnih 1:1 ulsedili su u 70 minutu igre. Korner sa leve strane izveo je Momčilović, najviši u skoku bio je M. Stevanović, okrznuo loptu glavom koja je završila u suprotni ugao gola gostiju i završila u mreži.

Do kraja utakmice gosti su tri minuta kasnije imali kolosalnu priliku da po drugi put dođu u voćstvo ali se pred gol domaćih speklja rezervista Blagojević tako da šansa otišla u nepovrat, do promene rezultata nije došlo.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net