JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lebančani brojali do sedam

SRPSKA FUDBALSKA LIGA -ISTOK

FK RADAN –FK MORAVAC ORION 7:1 ( 1:0 )

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Sudija: Nikola Ničić(Vranje) 7. Strelci: Ivanović u 16, 67, 87 min. Krstić u 47, 75, 90 min. Smiljković u 65 za Radan, Stefanović u 65 za Moravac  Orion. Žuti kartoni: Marko Stanković, Nastić. Mitrović (Radan), Ristić, Stanojković, Stojanović( Moravac Orion).

RADAN: D: Cakić 7, Krtsić  9 , Marko Stanković 7,5 ( Cvetković-), Milošević7,5, Marinković 7, Ivanović 8,5 Kostić 7,5, Smiljković 7, Dojčinović 7,5,(P. Cakić-), Nastić 7,5 Mitrović 7 ( Stoiljković 7).

MORAVAC-ORION: Cvetanović 5, Ristić 5, Selimović 5,5, Stanojković 5, ( Cekić-), Marković 5,5, Kostić 6, N. Stefanović 7, N.Đorđević 6 ( Karkić-),Petrović 5,5, M. Đorđević 5,Stojanović5,5.

Igrač utakmice .Petar Krstić

Visoka pobeda u komšiskom derbiju  Radana u duelu sa Mrštančanima koji su  donegde samo u prvom delu utakmice pružili otpor favorizovanom domaćinu. Dok je u drugom delu na terenu postojao  samo jedan tim a centralne figure bili su trostruki strelci na ovoj utakmci Petar Krstić i Aleksa Ivanović i jedanput se upisao  Smiljković.

Već u 16 minutu mreža gostiju prvi put se zatresla a strelac je bio Ivanović koji je bio naj snalažljiviji pred gol gostiju.  Gosti su       u 45 minutu preko kapitena i jedine svetle tačke u njihovom timu Stefanovića propustili idealnu priliku da se na odmor ode idetntičnim rezultatom., ali se nije nabolje snašo pred gol domaćina.  U drugom delu već u 47 minutu po prvi put se u strelce upisuje Krtstić  i udvostučuje prednost svoga tima.

Od 56 minuta 3:0 za domaće posle dodavanja Ivanovića Smiljković je izbio sam pred gol gostiju i manirom iskusnog strelca matirao  Cvetanovića i već tada je bilo jasno pitanje pobednika na ovoj utakmci.

 

Počasni pogodak na utakmci za goste,delo je kapitena Stefanovića koji je poslao lotu u gol golman D. Cekiać a pogodak samo potvrdio V. Stefanović u 65 minutu igre.

Samo dva minuta kasnije  ponovo je na sceni Ivanović koji postiže pogodak  na odlično dodavanje Perice Nastića, ali je predhodno sve pripremio Krstić koji se prošetao kroz odbranu gostiju.

Peti pogodak na utakmci delo je Krtsića i možda najlepši trenutak na utakmici kada je topovskim udarcem sa nekih dvadesetak metara loptu poslao  u sam gornji desni ugao nemoćnog Cvetanovića.

U poslednjih  tri minuta još dva pogotka Lebančana za visokih 7:1 na ovoj utakmci.Najpre je Ivanović u 88 minutu na odlično dodvanje ponovo Nastića kao i kod četvrtog pogotka postigao svoj treći pogodak na utakmci.

Konaćnih 7:1  usledili su u poslednjim trenutcima utakmice. U kazneni protor oboren je Krtsić koga je nepropisno zaustavio golman Cvetanović a sudija Ničić je bez dvojumljenja pokazao da je to kazneni udrac, kojeg je sigurno izveo Krtić, poslavši gomna u jednu a loptu u drugu stranu.Odmah nakon toga sudija Ničić je označio kraj utakmice.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print