JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KRLJA ŠESTICOM OVERIO OPSTANAK U ZONI

ZONA JUG

 

JEDINSTVO(GS)- SFK MORAVA 7:5 ( 4.1)

Gornje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Nikola Stoiljković (Leskovac) 8. Strelci: S. Stefanović u 8, 24, 36, 65,66, 80, D. Blagojević u 21, za Jedinstvo , Velinivić u 30 i 75, A. Ilić u 60 i 67, A. Jović u 68 za Moravu.

 

JEDINSTVO : B: Aleksić 7, M. Cvetković 7 ( M. Ristić 7), M. Novović 7, S. Marinković 7 ( L. Adzić 6,5), B. Dimitrijević 7, O. Mitrović 7, S. Alepijević 7, D. Blagojević 7,5( S. Đorđević 7), A. Stojković 7, S. Stefanović 10, D. Dimitrijević 7.

 

SFK MORAVA: I. Aleksić 6, Đ. Mladenović 6,5, I. Stamneković 6,5, A. Jović 7, V. Velinović 8, M. Stranković 7, A. Ilić 8, S. Bogdanović 7, M. Stanijanovićž 6,5, M. Draško 7.

 

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

 

Na zatvaranju ovogodišnje fudbalske sezone u Gornjem Stopanju , do jeseni kada će ljubitelji fudbala ponovo gledati zonski stepen takmičenja, zahvaljujući pre svega “alfi i omegi” ovog tima Stefanu Stefanoviću

popularnoKrlje koji je sa 40 postignutih golova obeležio ovogodišnju sezonu ujedno je i njabolji strelac svih zona na teritoriji FS RIS-a.
Na današnjoj utakmici bio je prosto nerešiva enigma za odbranu ekipe iz Vladičinog Hana, koja važi za jednu od najboljih odbrana u Zona jug, ali raspoloženi golgeter se čak šest puta upisao u strelce i moglo bise reći Stefanović- Morava 7:5 iz uvažavanje još jednog strelca Blagojevića koji se takođe upisao u listu strelaca, tek toliko da ne bude Stefanović jedini n autakmici za domaćine. I jedna i druga ekipa su ušle u susret rasterećene oko opstanka u Zon ajug, tako da je ovih 12 viđenih golova poklon navijačima za jednu dobru fudbalsku sezonu u Donjem Stopanju gde je na 8 odigranih utakmica isto toliko zabeleženih pobeda. Gosti iz Vladičinog Hana i pored toga što su primili čak 7 pogodaka nisu ostavili loš utisak jer postići 5 pogodaka na gostovanju to znači da nije tim za podcenjivanje.

Na kraju nam ništa drugo ne preostaje nego da u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije FK Jedinstvu i njihovom kapitenu i golgeteru Stefanu Stefanoviću čestitamo izboren opstanak u Zoni jug i da u narednom prvenstvu igraju još bolje, jer ovaj tim to može hoće i želi zbog svoje verne navijače predvođeni kapitenom Stefanom Stefanovićem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print