JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOSANICA DUBLJA OD PUSTU REKU

ZONA JUG

PUSTA REKA- OFK KOSANICA 1:2 (0:1)

Bojnik: Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar Nikolić ( Leskovac) 6. Strelci: A. Stanković u 77 min(KU), Kocić u 38, Nikola Jovanović u 90+3 za OFK Kosanicu. Žuti kartoni: Danilo Stanišić ( Pusta reka), Marko Petrović ( OFK Kosanica).

PUSTA REKA: Siniša Stanković  7, N. Petrović 6, Stojčić 6, Vidojević 7, L. Petrović 6,5, Ilić 6 ( Azirović 6,5), Danijel Stanišić 7, A. Stanković 7,  Stefan Stanković 6 ( M. Jovanović 6), N. Jovanović 6, Danilo Stanišić 6.

OFK KOSANICA: Lazić 7, Milivojevcić 7, Vukoičić 7, Lukuć 7,5, Kocić 8, Joksimović 7, Nikola Jovanović 8, M. Petrović 8, Lapčević 7, Simić 6,5, Mijajlović 6.5.

Igrač utakmice: Nikola Jovanović

Po kišovitom vremenu otežanom za igru fudbaleri OFK Kosanice i pored toga što su u Bojnik doputovali sa samo 11 igrača uspeli su da zableže pobedu i najave bolji dani ovog kluba, koji nije po najbolje startovao.

Prva radost za goste u 38 minutu. Korner sa leve strane izveo je N. Petrović najviši u skoku bio je Kocić i glavom poslao loptu u nebranjeni deo mreže i doveo goste u voćstvo, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu igre po jedan pogodak na obe strane i to oba iz kaznenih udraca koje je dosudio sudija Nikolić.

Na asistenciju  tek pomoćnika Milovana Vučkovića iz Vranja sudija Nikolić je prekršaj nad rezervistom Azirovićem pokazao na belu tačku. Siguran izvođać bio je A. Stanković i poravnao rezultat na 1:1.

I kad  su svi pomislili da je utakmica završena bez pobednika neko od igrača domaćih kratko je vratio loptu golmanu Siniši Stankoviću koji dolazi u kontakt sa Lapčevićem u kaznenom protoru i sudija Nikolić po drugi put na utakmici pokazuje na pelnal. Siguran izvođač bio j enajbolji pojedinac utakmice Nikola Jovanović koji je savladao golmana domaćih i svom timu doneo ceo plen i vrednu pobedu na gostovanju u Bojniku

.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print