ŽITORAĐANI POGNUTIH GLAVA SA BAZE JUG

ZONA JUG

NEBESKI  ANĐELI –ŽITORAŽa 1:0(1:0)

Bujanovac(Baza Jug): Gledalaca 100. Sudija: Danilo Spasić(Leskovac). Strelac: Radivojević u 35 min. Žuti kartoni: Stojanović, Strahinjić, Milan Ristić ( Nebeski Anđeli), Crveni karton: Dušan Strahinjić(Nebeski Anđeli ) u 35 min..

NEBESKI ANĐELI: Mitić 7, Miloš Ristić7, Ignjatović7, Stojanović7, Trajković7, Strahinjić 6, Milan Ristić6,(Stoiljković 6,5) N. Jovanović7, (B. Jovanović-),Petrović7, Cvetković7, Radivojević 8

ŽITORAĐA: Babić6,5, Kitanović6,5, Mladenović 7 , Milošević 6,(Pavlović 6),  Ranđelović6, (Dinić 6),Stojanović6,5, Mijatović6,5, Zdravković6, Arsenijević6, Jovanović6,5,

Igrač utakmice: Radivojević

Anđeli su se vinuli u visine i potrudili se da lideru na tabeli donesu prvi poraz u ovom prvenstvu. Prava prvenstvena utakmica ali čvrsta i borbena do granice dozvoljeg. U prvcom poluvremenu odluka o pobedniku j epala u 35 minutu igre. Akcija je krenula od Cvetkovića potom je mladi Ristić idealno uposlio strelaca Radivojevića koji je primorao Babića na kapitulaciju. Gosti su mogli do poravnjanja preko Mijatovića alis eistako golman domaćih Mitić. Odmah nakon pogotka domaći su  ostali sa igračem mnaje pošto je Strahinjić zadardio drugi žuti odnosono crveni karton. U samom finišu domaći su propustili u 86 i nadokandi vremena da prednost uvećaju ali ih Petrović nije uspeo da realizuje.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net