Fudbaleri Jablanice zabeležili vrednu pobedu

Medveđa: Gledalaca 200. Sudija: Ilija Radosavljević (Vladičin Han) 8. Stelci: Ibraimović u 8, Ademović u 51 (KU), Krivošija u 69, Savić u 81 min za Jablanicu, S. Stefanović u 76 za Jedintsvo. Žuti kartoni: Ibraimović, Filipović, Jovanović (Jablanica).

JABLANICA: Stojanović 7, Kostić 6 (Lajović 6,5), Filipović 7, Janković 7, Maksimović 7,5, Ibraimović 7,5, Rajčević 7, Savić 7 (Jovanović 7), Krivošija 7,5, Ademović 7, Stošić 7 (Sahiti -).

JEDINSTVO (GS): Jevtić 6, Alinpijević 6 (Strahinjić -), Stojanović 6, V. Stefanović 6, Marinković 6,5, Stanković 6, Novović 6,5, Dimitrijević 6 (Đorđević-), Blagojević 6,D. Stefanović 6 (Nikolić-), S. Stefanović 7.

Igrač utakmice: Maksimović

Najzad su fudbaleri Jablanice zaigrali kako znaju i umeju i zabeležili vrednu pobedu u borbi za beg iz donjeg dela tabele. Već u 8 minutu su po prvi put došli u vodstvo pogotkom mladog Ibrahimovića, što je i bi rezultat prvog dela igre. U drugom delu daleko bolja igra  i viđena su čak četiri pogodtka.

Najpre je Ademović iz kaznenog udraca udvostučio prednost svog tima, da bi potom Krivošija povećao na tri gola razlike. Potom je usledio počasni pogodak za goste kojeg je postigao S. Stefanović. Konačnih 4:1 delo je Savića za vrednu pobedu svog tima, koji su savldali vrlo dobre goste iz Gornjeg Stopnja kraj Leskovca.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net