JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOMŠISKI DERBI ZA SLADOKUSCE

Bošnjace: Pripremni perid u Bošnjacu je takoreći završen i sa nestrpljenjem se očekuje ponovni start u Zona-jug. Za protivnika nisu mogli da dobiju boljeg protivnika od košije FK Jablanice iz Medveđe, gde treba očekivati dobru fudbalsku predstavu. Puleni trenera domaćih Vladice Mitkovića i gostiju Nebojše Cvetkovića- Brbeta su spremni za subotnji duel. Jedinstvo želi da startuje pobedom, dok gosti iz Medveđe pod voćstvom novog šefa struke dobro su radili u pripremnom periodu i sigurno će pokušati da pruže dostojan otpor domaćinu.

Bošnjačani su sa nekoliko igrača ojačali svoje redove, dovedena su adekvatna pojačanja i predsednik kluba “alfa i omega” Miloš Stevanović pred subotnji komšiski derbi kaže: Poštujemo i cenimo ekipu iz Medveđe koja je iskusan član Zon ejug i koji u svojim redovima imaju nekoliko dobrih pojedinaca. Ipak nadam se prvoj pobedi jer smo dosta dobro radili u pripremnom periodu . Otišla su nam nekoliko igrača koji su doneli titulu prvaka Jablaničke lige, ali smo doveli možda i kvaitetnije igrače , tako da smatram da sada imamo jači tim nego u nižem rangu gde smo dominirali. Očekujem podršku naših navijača i pobedu mojih pulena , kojima su stvoreni svi uslovi za igru , dok je na njima da to pokažu na terenu sa optimizmom je rekao predsednik kluba Miloš Stevanović

Ništa manje ne vlada optimizam i u redovima tima iz Medveđe koji očekuju da se nadigravaju sa novajlijom u zoni što govore i reči šefa struke Nebojše Cvetkovića koji je bio kratak: Preuzeo sam tim iz Medveđe posle malo duže pauze koju sam imao ali smo dobro radili. Momci su spremni za prvenstvene okršaje i očekujem kvalitetnu fudbalsku predstavu u Bošnjacu pa neka pobedi ko pokaže više na terenu.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili