JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BLEDO U BOJNIKU: Remi Puste reke i Svetlosti

BOJNIK – STADION: Fk Pusta reka (Bojnik) SUDIJA: Nemanja Arsić (Leskovac) 7 GLEDALACA: 100 ŽUTI KARTONI: Petrović, Stojanović, Stanković, Jovanović (Fk Pusta reka) Krstić, Jovanović (Fk Svetlost)

FK PUSTA REKA: S. Stanković 6, L. Petrović 7, Đenić 5,5, Vidojević 6, Stojanović 7, Stojičić 5,5, Stanišić 6, A. Stanković 5,5, N. Petrović 6, Stepanović 6 (Dinić 5,5)

FK SVETLOST: A. Ilić 7,5, Krstić 5,5 (Vidanović 6) S. Jovanović 6,5, Perović 6, Tonić 6, Stojković 6, Mladenović 5,5, (L. Jovanović – ) D. Ilić 5,5, Marjanović 5,5, Mitić 5,5, Arsić 5,5.

IGRAČ UTAKMICE: Andrija Ilić (Fk Svetlost) 7,5,

Bledo, bleđe, najbleđe. A od fudbala ni traga. Tako možemo opisati današnji susret Puste reke i Svetlosti, koji je bio sve samo ne uživanje. Bez ideje na obe strane, sa nekoliko polušansi pred oba gola, i na kraju se sve okončalo naj ne popularnijim rezultatom 0:0. Pusta reka je u par navrata bila konkretnija ali se čak četiri puta ispred njih isprečio 19-godišnji Andrija Ilić, golman gostiju koji je danas bio najbolji akter u oba tabora i zasluženo poneo epitet najboljeg na meču. Što ruku na srce, u današnjoj utakmici, je zaista bilo teško s obzirom na ne fudbalsko izdanje igrača oba tabora.
Na kraju, i ocene govore za sebe, danas nije bilo dobrih na terenu, nego loših i manje lošijih a u takvoj konstalaciji snaga kao solidni izdvojili su se Lazar Petrović i Stojanović kod domaćih, i Andrija Ilić kod gostiju.
Pusta Reka je ponovila bledo izdanje na domaćem terenu kao i protiv Fk Žitorađa, dok je Svetlost odigrala još jednu ofanzivno ne baš zapaženu rolu te su golgeteri danas zakazali.
Pusta Reka se sada nalazi na 10. poziciji sa 4 osvojena boda, dok je Svetlost šesta sa šest osvojenih bodova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print