JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADAN IDE DA SE NADIGRAVA SA KOSANICOM

Lebane. Pripremni period za nekoliko dana izilazi za vikend sledi start prvenstva u Zoni -Jug gde Radan iz Lebana gostuje u Kuršumliji gde će snage odmeriti sa ekipom OFK Kosanice , elipe koj aje u Kup takmičenju došla do osmine finala i poražena u Gornjem Stopanju.

U takoru radana vlada optimizam pred subotnju utakmicu. Svi su spremni i orni za igru. Tim je u odnosu na proletos pretrpeo promene znatno je pojačan i od prvog kolaće krenuti da se bori za što bolji plasman.

Za to mu daju pravo za optimizam novajlije pre svih golman Babić i igrači Strahinjić, Dojčinović, Smiljković, Živić, Stošić, V. Stanković Anđelić sve su to kvalitetni igrači i uz kapitena MIloša Stankovića, Miloševića, Stoiljkovića Cvetkovića i bonuse Mihajlovića, Perića, Živkovića biće novi sastav Radana ove jeseni.

Cenimo i poštujemo ekipu OFK Kosanice kao iskusnu ekipu koja se takmiči dugo u ovom rangu takmičenja.Dobri smo prilatelji ali n aterenu ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage kako bismo ostvarili povoljan rezultat. Verujem u moje momke , jer se u pripremnom periodu radili dobro uprkos vrućini i svi su spremni i orni za subotnju utakmicu. Jedva čekaju da izađu na teren i pokažu da su kadri za nadigravanje sa svakom ekipom, pa i domaćinom u Kuršumliji. Pozdravljam sve navijače našeg kluba i nadam se da će iz Kuršumlije doći do njih prijatne vesti posle utakmice kaže samouvereno šef struke Srđan Kocić.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili