JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Jedinstvo iz Bošnjaca spremno za start u Srpskoj ligi

Jedinstvo iz Bošnjaca spremno za start u Srpskoj ligi

NAJAVA DOBRIH IGARA OVE JESENI

Jedinstvo iz Bošnjaca pod dirigentdkom palicom novog – starog šefa stuke Srđana Kocića odigrali su poslednju kontrolnu utakmcu u Bošnjacu sa Budućnosti iz Popovca, tako da preosteje do utakmice u subotu sa ekipom Pukovca u Pukovcu da otklone i one najsitnije dileme oko tima koji će početi utakmicu.

Sigurno kompententan na tu temu šef stuke Srđan Kocić , upravo na poletku našeg razogora sa zadovoljstvom kaže: Pre svega svi smoa zdovoljni kako su protekle pripreme i sa sigurnošću mogu da kažem da ćemo prvenstvo dočekati spremno. Ja sam pobornik toga da na svakoj utakmci idemo da igramodobar fdubal, po mogućnosti da pobedimo. Pukovac je naš prvi protivnik i daćemo sve od sebe da makar ako ne pobedimo ostanemo neporaženi. Cilj nam je da pokušamo da igramo pre svega dobar fudbal, , da neke malde igrače afirmišemo i andam se da ćemo napraviti jedan dobar rezultat. Nismo doveli neka zvučna pojačanja , oslonuli smo se na mlad igrački kadar, sa kosturom tima koji je iskusan, tako da mislim da ćemo da napravimo jednu dobru priču. Tim je već iskristalisan dileme su tu još za jedno ili dva mesta u timu. Do utakmice u subotu u Pukovcu znaćemo sa kojim ćemo timom nastupiti na premijeri.

Dragan Miljković – Kempes , čovek koji je zadužen u klubu za organizaciju. Čovek oko koga se sve vrti na relaciji Uprava kluba igrači i srtučni štab kaže:

Mislim da smo stvorili igračima i stućnom štabu maksimalne uslove za dobar rad u pripremnom periodu. Obezbedili smo im takođe kvalitetne protivnike u pripremnom periodu. Da se uverimo sa kojim igračkim kadrom raspolažemo i sa kakvom formom ulazimo u ovoj polusezoni. Uporedno sa tim renoviranje protorija službenih privodimo kraju. Tako da ćemo prvenstvo kad je reč o službenim protorijama dočekati u novom ruhu. Onako kako priliči rangu takmičenja u kojem se nalazimo. Da to bude na nekom višem nivou, tako je i to zahvaljujući nama koji se brinemo u klubu. Ipak najveću zahvalnost pored mene i mog saradnika Nebojše Stojanovića veliku obavezu da to opravdamo imamo prema lokanoj samoupravi u Lebanu pre svih predsedniku Skupštine Srđanu Joviću, predsedniku opštine Ivanu Bogdanoviću i kompetnom rukovodstu opštine Lebane.

Na pitanje šta očekujete u klubu od starta prvenstva i kave su ambicije kluba u novoj takmičaskoj sezoni 2018/19 godina Miljković kaže: Na premijeri u Pukovcu pre svega očekujem jednu kavitetnu fudbalsku predstavu. Pokušaćemo da pobedimo ako to može, kao i na svim ostalim utakmicama . S obzirom da ove godine ispadaju čak četiri tima biće vraški teško . Po meni kvalitet ovog ranga takmičenja je kao nikad dosad najjači i biće dobrog fudbala u Srpskoj ligi- istok. Što se tiče amibicije mi smo u prošlom prventsvu greškom naše administracije posle osvojenog drugog mesta u polusezoni došli na proleće u situaciji oduzimanjem pet bodova da se boriomo za opstanak u ligi. To se više nesme ponoviti. Cilj nam je da odigramo dobar fudbal, da budemo pri vrhu tabele, tako da budemo sigurni što se tiče opstanka u ligi. Što se tiče favorita po meni tu su Temnić, Moravac- Orion koji se dosta pojačao, Radnički iz Pirota, OFK Sinđelić, Budućnost, Jagodina- Tabane. Ujednačenost timova bi trebalo da da i kvalitetne fudbalske predstave. A što se tiče navijača Jedinstva i svih ljubitelja fudbala koji vole naš klub moja poruka je na kraju da ćemo i naredne godine igrati u Srpskoj fudbalkoj ligi- istok bio je jasan Dragan Miljković- Kempes.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print