JEDINSTVO BOLJE OD LEBANČANE

PRIJATELJSKA UTAKMICA

RADAN – JEDINSTVO(GS) 2:4( 1:2)

Lebane: gledalaca 100. Sudija: Danilo Spasić ( Lebane) . Strelci: V. Stanković u 10 , Smiljković u 85 za Radan, Trajković u 18, D. Stefanović u 22, S. Stefanović u 48 i 58 za Jedinstvo(GS).

RADAN : Vukić, Milošević Strahinjić, Stojković, Perić, Dojči9nović, V. Stankovižć, Anđelić, Ilić, Stošić, Smiljković. Igrali su još: Grozdanović, O. Stanković, Stoiljković Stojanović, Blagojević, Mitić, Ivanović

JEDINSTVO: B. Aleksić, Novović, Ristić, Alepijević, Marinković, V. Stefanović, Dinitrijević, D. Stefanović, Blagojević, AleksićTrajković. Igrali su još: S. Stefanović, Mitić, Đorđević, Ristić, Nikolić, Kostić, Strahinjić.

Zaslužena pobeda gostiju iz Gornjeg Stopanja koji su pokazali više znanja i želje za pobedom od domaćina. Ma da su gosti već u 10 minutu preko Vidana Stankovića prvi došili u voćstvo , gosti su samo osam minuta kasnije preko Trajkovića stigli do poravnanje rezultata,da bi

u 22 minutu u potpunosti preokrenuo rezultat D: Stefanović što je i bio konačan rezultat u prvom periodu igre. Već na početku drugog dela tačnije u 48 na sceni stupa S. Stefanović i dovodi goste u voćsvo i povećava prednost na dva pogotka za goste.

Isti igrač pokazuje svoje golgeterske sposobnosti deset minuta kasnije i tada je već bilo tri gola prednosti za goste. U finišu utakmice Smiljković je u 85 ublažilo visok poraz na dva gola razlike i postavio konačan rezultat 2:4 u korist Gornjostopanjčane.

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net