JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVE REŠENO U PRVOM DELU IGRE

ZONA JUG

RADAN-ŽITORAĐA – 0:2 (0:2)

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Danijel Trajković ( Leskovac) 7. Strelci: Predrag Stojanović u 26, Petković u 40 min. Žuti kartoni: Stevanović ( Radan), Kitanović, D. Mladenović, Todorović (Žitorađa).

RADAN: Mirdzić 6, Stoiljković 6,5( Ilić-), Milan Stanković 7, Milošević 7, Dodić 6 ( Vojinović-), Cvetković 7, Nastić 6,5, Miloš Stanković- ( Krtsić 6), Nikolić 6 ( Živković 6), Kostić 6,5, Stevanović 6,5 ( Miljan Stanković-).

ŽITORAĐA: Babić 7, Kitanović 7, Mladenović 6,5, Petković 7,5, Kocić 7, , Vladica Stojanović 8, Predrag Stojanović 7,5, Dinić- ( Ranđelović- , Lućić 6,5), Mitić 7, Todorović 6,5 , Arsenijević 6,5.

Igrač utakmice: Vladica Stojanović

Radanu nikako da krene na svom terenu kraj Jablanice. I ovog puta su progutali još jednu gorku pilulu u duelu sa liderom na tabeli ekipom Žitorađe, koja je u prvom delu utakmice bila bolja spretnija i sa dva pogotka taj period igre rešila u svoju korist, što se ispostavilo u drugom delu igre da je to bilo dovoljno za čitav plen iz Lebana , i ako je u drugom delu igre Radan imao veći posed lopte napadao, stvaro prilike, ali realizacija je izgleda glavni problem i u današnjem susretu domaćina.

Gosti su prvi pogodak postigli u 26 minutu igre kada se pred gol stvorila gužva i naj snalažljiviji bio je Predrag Stojanović i sa distance savlado veterana na golu domaćina Mirdzića koji nije mogao ništa da učini jer je udarac bio iz neposredne blizine.

Prednost je udvostručena u 40 minutu kada se iz drugog plan prikrao u kazneni protor domaćina mladi Petković i rapalio po lopti koja je završila u suprotni desni ugao nemoćnog golmana domaćih. U posednjim trenutcima prvog dela Kitanović obara Nastića i kazneni udarc, kazneni udarac izveo je Krtsić, ali je nejgovu nameru prozreo Babić i odbranio taj udarc koji je bio upućen u desnu stranu i izacio loptu u korner.

U drugom delu igre Radan je tim koji napada stvara prilike koje ne uspeva da relaizuje najpre Živković, potom Radan pogađa jednu prečku i jednu stativu, mladi Miljan Stanković promašuje prazan gol šutira preko gola kada ispred sebe nije imao ni golmana Babića.

Gosti su pokušavali da iz brzih kontranapada povećaju voćstvo orjentisali su se na čuvanje gola, ali ni jedan ni drugi tim u  nastavku igre nisu uspeli da zatresu protivničku mrežu, koje su mirovale.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print