JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RAZIGRANI GORNJOSTOPANJČANJI

ZONA JUG

JEDINSTVO (GS)- RADAN 3:0 (2:0)

Gornje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Milašin Stević ( Kuršumlija) 7. Strelci: Blagojević u 15(KU), D. Dimitrijević u 38, Trajković u 67 min. Žuti kartoni: Trajković ( Jedinstvo), Stoiljković, Dojčinović, Stevanović ( Radan).

 

JEDINSTVO: Aleksić 7, Mitić 7, Ristić 6,5, V. Stefanović 7, Mariković 7, Alipijević 6, Dimitrijević 7, Trajković 7 (Zdravković-), Blagojević 7,5, S. Stefanović 8, ( Adzić-), Kostić 7 ( Marković-).

RADAN: Ivanović 7, Stoiljković 6, Cvetković 6 , Živković 5,5 ( Grozdanović 6), Milošević 7, Stojanović 7, Dojčinović 6, V. Stanković 6, / Stevanović 6), Perić 5 ( Vojinović-), M. Stanković 6,5, Kostić6.

Igrač utakmice: Stefan Sefanović

Mimo očekivanja fudbaleri Jedinstva i ako lišeni usluge tri standrana prvotimca zaigrali su dobro i zalsuženo porazli favorizovanog Radana. Već u 15 minutu igre Dojčinović je u svom kaznenom protoru igrao rukom i sudija Stević je bez razmišljanja pokazao na “kreč”. Siguran izvođač bio je Blagojević i doveo domaćine u voćstvo

. Več u 25 minutu drugi kazneni udrac za domaćina. U svom kaznenom prostoru Stoiljković je oborio Dimitrijevića i sudija je po drugi put pokazao na belu tačku. Udarac je ponovo izveo Blagojević šutirao u istu stranu alise istako golman Ivanović koji je odbranio taj udarac i dao elan svom timu da krene što bolje u poravnjanju rezultata

. Međutim prednost domaćin audvostručena je u 38 minutu . Bravuru u kaznenom prostoru gostiju napravio je kapiten S. Stefanović prevario varkom tela nekoliko igrača i uposlio Dimitrijevića

kome nije bilo teško da sa nekoliko metara preciznim udarcem primora golmana gostiju da po drugi put kapitulira. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu utakmice konačnih 3:0 usledili su u 67 minutu posle asistencije S. Stefanovića vrhom kopačke udarac je uputio Trajković i lopta je završila po treći put u mrežu nemoćnog Ivanovića.

Po idealnim vremenskim uslovima za igru u fer i korektnoj igri domaćini su zalsuženo pobnedili i pokazali da se vraćaju u formu , koja ih je krasila u prošlom prvenstvu dobrim igrama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili