JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FK RADAN- FK MAŠINAC(Niš)(Veterani)-3:1 ( 1:1)

UTAKMICA VETERANA

 

Lebane; Pomoćni teren Radana. Gledalaca 100. Sudija: Ivan Đorđević (Lebane). Strelci:Igor Stefanović u 20, Marko Cvetković 50, u D. Momirović 55 za Radan, a Nikolić u 10 za Mašinac

 

RADAN: Đorđević, Ivan Mitić, Predrag Cvetković, Momirović, Nebojša Cvetković, Novica Bogdanović, M. Marjanović, Krivošija, Igor Stefanović, Spasić, Milošević. Igrali su još: Marko Cvetković, D. Stevanović, Jović, Ivica Bogdanović, Mitić, Petar Stefanović, Dragan Cvetković, Predrag Vasiljević.

 

MAŠINAC: Stanojević, Sarić , Jovanović, Mihajlović , Stojanović, Milošević, Živković, Nikolić, Tomislav Petrović, Vučković, Ivanović. Igrali su još: Predrag Petrović, Vojkan Zlatković, Ristić, Medin, Stanković, Zoran Zlatković, Miljković.

 

Posle dužeg vremena stari sportski prijatelji veterani Radana i Mašinca iz Niša odigrali su u Lebane prijateljsku utakmicu, po idelanim vremenskim uslovima za igru, gde su pojedinim potezima podsetili na ona stara vremena kada su igrali za seniorske timove u Lebanu i Nišu.

Pobednik nije bio toloiko bitan, važno je druženje takozvano treće poluvreme gde su uzvratno ovog puta bili domaćini veterani Radana.

Ali ipak da se podsetimo šta se događalo na terenu za vreme utakmice , koja je počela obazrivo i sa jedne i sa druge strane svesni da nemogu u fizičkom smislu da pruže svoj makimum kao što je nekada bilo.

Pobednik je ekipa Radana koja je bila bolja čitavog toka utakmice i sa tri pogotka u mreži gostiju slavila zasluženu pobedu. Seriju golova otvorili su gosti koji su prvi došli u voćstvo pogotkom Nikolića još u 10 minutu igre. Do odlaska na odmor domaći su uspeli da poravnaju rezultat a strelac je Igor Stefanović.

U durgom delu još dva pogotka domaćina. Najpre je poptpuno preokrenuo rezultat u korist domaćina Marko Cvetković, da bi konačnih 3:1 postavio Dragan Momirović, koji se napadu pridodao iz drugog plana kao odbranbeli igrač i upisao se u strelce

i postavio konačan rezultat.

Sledeća utakjmica i druženje je u Nišu  kada će domaćin biti FK Mašinac  na Deliskom visu.Po završeku utakmice kao što rekosmo održano je u prelepom restoranu „Gurman“ zajedničko druženje u kome su klubovi izmenjali priznanja i poklone.

Dato je i priznanje FK Radanu za organizaciju utakmice na stadionu kraj Jablanice. Takođe je uručena zahvalnica i vlasniku restorana Milanu Boigdanoviću koju je uručio predsednik veterana Novica Bogdanović na izvrednom dočeku i prijemu za vreme druženja  u njegovom ugostiteljskom objektu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print