Потписивање уговора са неразвијеним општинама у Србији

44 неразвијене општине у Србији добиће укупно 245 милиона динара помоћи, према уговору који је министар Новица Тончев у Нишу потписао са њиховим представницима. Тончев каже да није задовољан тиме колико је новца издвојено за неразвијене општине, али да му је у Влади обећано да ће ребалансом бити опредељено више.

 

За Општину Медвеђа уговор је потписао заменик председника, Раде Перовић. Вредност пројекта “Набавка радних грађевинских машина” из уговора је 6.323.856, односно 70% од укупне вредности које финансира Министартво, док ће учешће општине Медвеђа бити 2.710.224 динара тј. 30% од вредности пројекта.

 

Тончев каже да је у Влади поднет захтев да Министарство буде пресељено у највећи град југа Србије, обзиром да је око Ниша највећи број неразвијених општина Србије.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net