Usvojena Odluka o budžetu opštine Medveđa za 2023. godinu

Na sednici Skupštine opštine Medveđa, održanoj 20. decembra, usvojena je Odluka o budžetu opštine za 2023. godinu. Prema rečima predsednika opštine Medveđa, Dragana Kulića, budžet je realan, a ukupni prihodi i rashodi se planiraju u iznosu od 687.562.184,00 dinara.

Predlog budžeta opštine za narednu godinu usvojen je većinom glasova odbornika skupštine opštine. Obrazlažući predlog budžeta, predsednik Dragan Kulić istakao je da je budžet planiran u skladu sa mogućnostima opštine, da je racionalan, ali i da je zadržao “razvojnu crtu”. Između ostalog, od bitnijih usvojenih tačaka izdvajamo da su na jučerašnjoj sednici usvojeni: Plan i Program svih javnih ustanova i preduzeća, čiji je osnivač opština Medveđa; zatim Kadrovski plan Opštine Medveđa; Saglasnosti za Plan letnjeg i zimskog održavanja puteva; Saglasnost na izmenu cenovnika komunalnih usluga JKP «Obnova»; Saglasnost za održavanje javnih zelenih površina; Saglasnost na Program održavanja čistoće itd.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net