JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Hančani „ispucali“ petardu u Mrštanu

SRPSKA LIGA-ISTOK

MORVAC/ORION-SFK MORVA (VH) 0:5 ( 0:4)

Mrštane: Sudija: Lazar Pršić(Kruševac) 7. Strelci: A. Milenković u 2, Đ. Mladenović u 10, B. Mitić u 17, A. Miladinović u 28, 52minutu. Žuti kartoni: Jović (Moravac / Orion), N. Cvetković(Morava).

MORAVAC/ORION: Kocić 5, M. Jovanović 5,5, batijarević 5,5, Đoređvić 6, Ćirić 6, Stanojković 6, Stefanović 6, Đorđević 6, Stoiljković –  ( N. Janković 6) Pešić 5 ( Stevanović 6), Cekić 6.

SFK MORAVA: Vukadinović -, Mladenović 7,5, Milenković 7,5, (Cvetković 7), A. Miladinović 8, Ž: Stanković 7,5 ( A. Milenković 7), M. Stanković 7,5 ( Jović 7), N. Mitić 7,( Stoiljković 7), , B. Mitić 7,5,( Veliju 7), Stošić 7, Stojković 7,5, Stojanović 7,5.

Igrač utakmice: Aleksandar Miladinović

Očekivana pobeda Hančana na gostovanju u Mrštanu i tako su se donegde iskpli za nepočekivani poraz na svom terenu u prošlom kolu od Župe. Sve je rešenu  u prvom delu utakmice kad su gosti pogodili četri puta u metu i stavili do znanja da su došli po pobedu. U drugom delu utakimce iz igre su izvučeni iskusni igrači kako bi se sačuvali za naredne utakmice, pa su šansu dobili mladi igrači da pokažu koliko možena njih da računa stručni štab.Već u narednom kolu u Vladičin Han dolazi Niški Car Konstantin pa je to dobra prilika da se poedom vrati samopouzdanje u timu  i krene sa još boljim fudbalskim partijama.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print