JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Hančani brojali do osam

Vladičin Han: Gledalaca 100. Sudija: Stefan Pešić(Leskovac)8. Strelci: M(S) Stanisavljević u 1, M, Kostić u 4, Miloš Stanković u 13, 45, 49, Marko Stanković u 17, 33, 88 minutu za Moravu, F: Mitrović u 38 za Akademiju-10.Žuti karton: Bulatović(Akademija). Crveni karton: S. Mitrović u 44 min. (Akademija).

FK MORAVA: Đukić 7, M(S) Stanisavljević 7,5(L. Stanković7), Bogdanović 7,5, Mladenović7, Kitanović7, M(R) Aleksić 7 ( Pavlović7), M. Kostić 7,5( S. Mihajlović 7), Cvetković7, Miloš Stanković 8,5, B. Stanković 8, Marko Stanković 8,5.

FK AKADEMIJA: Veljković 6, Krtsić 5, Makić 5, Milosavljević 5, S. Mitrović 5, Niketić 5 (Jekić 5), Kovačević 5, F. Mitrovič 5, Savanović 5, Bulatović 5, Stamenković 5.

Igrač utakmice: Marko Stanković

Ni izuzteno težak teren za igru nije omeo igrače domačeg tima da do vrha napune mrežu gostiju iz Prokuplja, koji su se predstavili u bledom izdanju malobrojnoj publici u Vladičinom Hanu, jer je čitavog toka bez prestanka padala kiša.

Već u prvom napadu  samo što su krenuli sa centra u strelce se upisao za domaćina mladi M. Stanisavljević i najavio goleadu koja je predstojila svog tima. Samo tri minuta kasnije prednost je udvostručio novajlija Marko Kostić.

Potom na sceni stupaju Miloš i Marko Stankvić koji su sa po tri pogotka najavili svoj raskošni golgeterski učinak. Na 3:0 povisi je Miloš Stanković već u 13 minutu igre i već tadaje bilo jasno pitanje pobedika. Četrti pogodak na utakmci delo samo tri minuta kasnije Marka Stankovića . Do odlaska na zasluženi odmor još  po jedan pogodak ova dva strelaca za visokih 6:1 . Uz napomenu da su gosti posle prekida koji je izveo Bulatović u 38 minutu igre, loptu glavom skrenuo u mrežu Đukića  F. Mitrović za počasni pogodak na utakmici.

U drugom poluvremenu domaći tim je zaigrao nešto rasterećenije  postigao samo još dva pogotka. Najpre Miloša Stankovića u 49 minut , na početku samog drugog poluvremena. Tačku na visoku pobedu od 8:1 stavio je Marko Stanković u 88 minut igre, najlepšim potezom na utakmci kada je iz trke lobovao golmana gostiju Vejlkovića  i poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili