JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

FUTSAL BREND KURŠUMILJE

TREĆA FUTSAL LIGA-ISTOK

 

KMF “BELE CRKVE” NOVI DRUGOLIGAŠ

KMF “BELE CRKVE”- KMF PIROT 6:1 ( 4:1)

Kuršumilja: Hala sportova. Gledalaca 1.000 Sudiski par: Bojan Milić- Slaviša Jakovljević (Kruševac) 8. Strelci: Mijailović u 1 , 5 min, J. Jovanović u 4, Zdravković u 18, Popović u 28 i 38 min. Za Bele crkve, Bogdanović u 6 za KMF Pirot. Javnih opomena nije bilo. Nagomilanih prekršaja nije bilo.

 

KMF “BELE CRKVE: Mićović 7, M. Petrović 8, Mijailović 8, Radosavljević 7, J. Jovanović 8,5. igrali su još: Lazić 7, Milošević 7, Kocić 7, 5, Joksimović 7, Zdravković 7,5, Matović 7, N. Jovanović 7,5.

 

KMF PIROT: Vidanović 6, Simonov 6, Bogdanović 7, Cvetković 6, Filipović 6. Igrali su još: Radenković 6.

 

Igrač utakmice: Jovan Jovanović

Najzad je san Kuršumije postao java. Tri kola pre kraja prvenstva u Trećoj futsal ligi dobili su i zvanično člana Druge futsal lige u narednom prvenstvu.

U odlučujućoj utakmici prosto je pregažen tim iz Pirota sa 6:1 koji nije bio dorastao protivnik domaćem sastavu. Sve je rešeno u prvom poluvremenu kada su domaći postigli četiri pogotka i jasno stavili do znanje pitanje pobednika nad ekipom koja je u Kuršumliji doputovala sa samo šest igrača i za koju utakmica nije bila od nekog značaja.

Već u prvom minutu pogodak Mijailovića i erupcija oduševbljenja na tribinama prelepe hale sportova. Već u 4 minutu najbolji pojedinac utakmice Jovan Jovanović udvostručuje prednost uz to pripremio još četiri pogotka, da bi samo minut kasnije svojim drugim golom na utakmici Mijailović stvorio kaitalnu prednost od tri pogotka.

Jedino štoi su gosti uradili to je počasni pogodak Bogdanović u 6 minutu , da bi u 18 minutu Zdravković četvrtim pogotkom domaćina stavio tačku na prvi deo igre i rezultatom 4:1 se otišlo na odmor. U drugom delu samo još dva pogotka domaćina i to na sceni stupa Marko Popović pogotcima u 28 i 38 minutu za konačnih 6:1 za domaće i nove članove Druge futsal lige, što je najveći uspeh u istoriji sedmogodišnjeg postojanja ovog uzornog sportskog kolektiva u Kuršumliji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print