JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FUDBALSKI PLEJMEJKER IZ VUČJA

DANICA LAZAREVIĆ

Vučje: Ako bi se gledalo po zasluzi u klubu Danica Lazrević je dete kluba jer je u njemu od samog formiranja do dan danas i ako je bilo ponuda da promeni sredinu ostala je verna svojim “Vučicama” i svom rodnom Vučju do današnjeg dana kada se 25 maja 2024 godine navršavaju tačno 7 godine postojanja ŽFK Vučice iz Vučja.

Danica je žitelj Vučja i voli svoj sredinu zato i ne želi da je napusti. Biser je ovog kluba i kao Nadja tako je i Danica za naš portal se predstavila rečima koje je govorila bez nekih posebnih pitanja, pa zato i Danici dajemo reč da nam kaže o svojoj sedmogodišnjoj fudbalskoj karijeri koju je provela u Vučju. Danica na početku našeg razgovora kaže: Živim ovde u Vučju i člna sam ŽFK Vučice od formiranje kluba do dan danas i ne pomišljam da promenim sredinu bar zasada. U početku rada i postojanja trener klub aje bio ujedno predsednik Vladimir Ranđelović . Bez obzira što smo u rodbinskoj vezi nemam nikavioh privilegija u odnosu na druge moje klupske drugarice. Prema svima u klubu se ponaša jednako i ne želi da nikog izdvaja i podvaja .

Pošto pomaže uvek treneru na treningu se ponaša prema meni kao i prema ostalim igračicama, čak je u nekim segmentima strožiji u odnosu na ostale drugarice. Da nebi mu se prigovorilo da sam ja privilegovana u odnosu na ostale moje drugarice u klubu. Zadovoljna sam radom sadašnjeg trenera Katarine Stojković koja je od skoro dobila i licencu tako da je licencirani trener za ženski fudbal i od nje smo dosad dosta naučile na treningu. Dobar je pedagog i stručna je u svom poslu i mi sve izvršavamo bez prigovora njena naređenja bilo to na treningu ili zvaničnoj utakmici, jer ima punu podrško od predsednika kluba da radi svoj posaokako zna i ume.

Što se tiče školskih obaveza idem ovde u Vučju u O.Š Bara Stanković i učenica sam 7 razreda , vrlododobra sam đak . Ne zapostavljam školske obaze radi fudbala i fudbal radi škole za mene i jedno i drugo su vrlo važni .

Igram na poziciji prednjeg veznog i to je u timu jako odgovorno mesto , odličan sam asistent . Moraš da na vreme povežeš odbranu sa napadom i napad sa odbranom zavisno dali smo mi u posedu lopte ili protivnik. Tako da od moje igre u mnogome zavisi ishod utakmice dali ćemo pobediti protivnika ili biti poražene, ma da za pobedu mora da funkiniše cela ekipa da uloži svoj maksimum.

Jer fudbal je za mene jedna velika ljubav i ujedno obaveza koja iziskuje dosta odricanja da bi bila redovna na treninzima, i pripremila se za utakmicu. Cilj mi je da jednog dana postanem repezentativka Srbije i da odem u neki veći i renomiraniji klub, kako bi se još više usvršila i postala pravi fudbaler za velika dela.

Na kraju bih pre sveg savetovala i uputila poruku svim mojim drugaricam da se bave fudbalom jer je on najlepša sporedna stvar na svetu i tu se postaje dobar čovek i razvijaš se dobro kao i stičeš mnogo prijatelja van svoje sredine i postaješ sa njima prijatelj, što ti se ovako nebi ukazala nikad prilika bila je na kraju jasna Danica Lazrević pred kojom je uspešna fudbalska karijera .

 

Kao i Nadji i Katraini kao treneru tako i Danici u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije JUSPORT.NET želimo mnogo uspeha kako u fudbalu tako i u privatnom životu i da joj se u životu ostavre sve želje bilo to u privatnom životu ili fudbalu. SREĆNO!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print