JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOCIĆ OBAVIO PROZIVKU MEDVEĐANA

Medveđa: U FK Jablanica iz Medveđe, pre početak pripreme održana je vanredna Izborna Skupština na kojoj je izabran novi predsednik kluba. Umseto dosadašnjeg Stefana Rajičevića dužnost predsednika preduzeo je Vladimir Gikić koji će odabrati svoje saradnike sa kojima će raditi usvom mandatu ovih dana.

Potom je pre nekoliko dana šef struke Srđan Kocić obavio prozivku na kojoj su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dela prvenstva, niko nije napustio redove ovog kluba. Povratanici su Andrija Zarić i Miljan Palević koji su bili u jesenjem delu prvenstva odsutni iz kluba zbog njihovih obaveza.

Prozivci je prisustvovao i novi predsednik kluba, koji je igračima poželeo uspešne pripreme za prolećni deo prvenstva, da proteknu u najboljem redu i da spremno dočekaju start prvenstva, a šef stručnog štaba Srđan Kocić posle prozivke je obelodanio program priprema – Radićemo u tri faze , u prvoj na sticanju psihofizičke izdržljivosti , u drugoj i trećoj rad sa loptom i kontrolne utakmice kako bi smo što spremije dočekali start prvenstva kada u prvom kolu na svom terenu u Medveđi dočekujemo lidera jesenjeg dela prvenstva Jedinstvo iz Bošnjaca.

Od igrača ću tražiti rad , red i disciplinu jer bez toga nema ni uspešnih priprema. Redove našeg tima osvežićemo sa najmanje četiri igrača sa kojima smo u pregovoru i koji su bili već na jednom treningu i dogovorili se o saradnji, samo čekamo njihove papire i da potvrde dolazak.

Što se tiče pripremnih utakmica odigraćemo njih nekoliko sa klubovima iz okruženja ali još uvek nismo utvrdili termine sa svim klubovima osim sa Slogom iz Leskovca 11 febuara i sa Pustom rekom iz Bojnika 17 februara.Sve ono što sam tražio od novog predsednika za sprovođenje uspešnih priprema sam dobio i sada je na igračima da redovno dolaze na treninge i izvršavaju postavljene zadatke . Zasad posle nekoliko dana priprema sve protiče u najboljem redu, radi se maksimalno odgovorno reko je Kocić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print