JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DANICA ŽELI DRES REPEZENTACIJE SRBIJE

Najčitaniji sportski portaj jugoistoka Srbije dosta prostora posvetio je ŽFK Vučice iz Vučja u ekipnom smislu sada ćemo predstaviti nekoliko igračica koje zaslužuju da javnost nešto više sazna o njihovoj fudbalskoj karijeri. Ovog puta moj sagovornik je Danaica Lazarević fudbalerka ŽFK Vučice iz Vučja rođena 2010 godine i pred njom je bistava fudbalska karijera.

JUGSPORT.NET: Recite mi Danica od kad trenirate fudbal?

DANICA LAZAREVIĆ: Treniram od svoje 7 godine u ŽFK Vučice iz Vučja.

JUGSPORT.NET: N akojoj poticiji igrač u timu ?

DANICA LAZAREVIĆ: Počela sam na poziciji špic igrača, sada sam centralni vezni igrač.

JUGSPORT.NET: Kako je došlo do promene pozicije u timu ?

DANICA LAZAREVIĆ : U martu mesecu 2023 godine nas je napsutilo čak 11 fudbalerki , morali smo svi da zbijemo redove i održimo klub, tako da sam ja promenila poziciju u timu i ne kajem se,naprotiv, pronašla sam sebe na poziciji centralnog veznog igrača i to me ispunjava.

 

JUGSPORT.NET: Koji su tvoji uspesi dosada ?

DANICA LAZAREVIĆ: U 2023 godini sam imala 12 asistencija, postigla 7 golova, izborila učešće u repezentaciji FS RIS,bila 5 dana na pripremama u Staru Pazovu, , bila na selekciji u Kruševcu i zadovoljila.

JUGSPORT.NET: Kakvi su vaši dalji planovi ?

DANICA LAZAREVIĆ : Moji su planovi da budem još bolja, da zaslužim poziv za repezentaciju Srbije i da sa klubom imamo bolje rezultate, trudiću se da to sve ispunim i verujem da ću uspeti u 2024 godini.

 

U ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije ne preostaje nam ništa drugo nego da ovako darovitoj i skromnoj fudbalerki kakva je Danica Lazarević poželimo mnogo lepih trenutaka na terenu i da joj se ispune sve želje kako u sportu tako i privatnom životu. SREĆNO !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print