JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADIVOJEVIĆ IZVRŠIO PROZIVKU

Kruševac: Šef stručnog štaba Jedinstvo 1936 iz Kruševca Ivan Radivojević član Srpske fudbalske lige istok sa pripremama za prolećni deo prvenstva počeo je krajem januara kada je izvršio prozivku za prolećni deo prvenstva gde ulaze sa sedme pozicije na tabeli i 20 sakupljenih bodoca što im daje za pravo da mirno dočekuju dugi deo prvenstva.

Titula prvaka je daleko a i već je poznata, da se presele nu zonski stepen takmičenja o tom ei ne razmišljaju , jer žele da obave dobre pripreme i da na proleće prikažu daleko bolje fudbalske partije nego jesenas. Skoro dve nedelje pre početka priprema igrači su radili individualne trenige tako da su na prozivci bili spremni za naporne treninge

koji ih očekuju do početka prvenstva. Kompetan tok priprema biće obavljen u Kruševcu a u planu su i da odigraju pet kontrolnih utakmica. Prva provera sledi protiv Župe iz Aleksandrovca, , potom sa SFS Borac, Jedinstvo iz Paraćina, Sloga iz Kraljeva, i generlna proba pred početak prvenstva sa Vlasinom iz Vlasotinca.

Boje kluba napsutili su Dragićević i Denić, Danilović, i Jovanović standarni golman tima. U potraži su za četiri igrača a za to su zaduženi Nikola Gašić sportski direktor i predsednik Milan Gašić, i zasad jedina prinova je Milošević iz Trajala. A u pregovori su sa Superligaša Napredka oko pozajmljivanju nekoliko bonus igrača kada se ovih dana vrate sa bazičnim pripremama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print