JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NAJDANOVIĆ ŠEF STRUKE POPOVČANA

Popovac: Pod dirigenskom plaicom novoimenovanog trenera Vladimira Najdanovića FK Budućnost član Srpske lige -istok počele su pripreme za prolećni deo prvenstva. Najdanović je izvršio preozivku na kojoj su se pojavili čak 24 fudbalera i odmah krenuli sa žestokim radom, kako bi nadoknadili izgubljeno vreme.Redove Popovčana napustili su golman Stamenković, Miloševoić, Stojković, Mladenović, Bogdanović, Milanović, i Mitić, a sa njima i dojučerašnji šef struke Boban Stanković.

Pripremama su priključena čak 12 omladinca vrlo talentovanih od koji će mnogi izboriti mesto u prvom timu.

Pred trenerom Najdanovićem je mukotrpan rad, jer je tim bez isustva, tako da će godinama tim iz samog vrha tabele možda se naći u borbi za očuvanje statusa Srpskoligaša.

Najdanović je radio dosad u Raničkim iz Niša, Palilulcu, Car Konstantinu, u školi fudbala Železničara i pomoćnik do juče Bobanu Stankoviću u Budućnosti. Tako da nije bez isustva.

-Uprava kluba je odlučila da preuzmem da vodim prvi tim kaže Najdanović i dodaje: Kao trener ŠK fudbala poznajem većunu igrača, i njih 12 smo prebacili u prvi tim. Za mene je to veliki izazov jer sa mladim timom biće teško sa iskusnim timovima u ovom rangu takmičenja, ali se nećemo tek tako lako predati. Ako nebudemo kadri na gostovanju da osvajamo bodove pripritet će nam biti da na svom ternu pred svojim navijačima tražimo bodove spasa rekao je na kraju Najdanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print