JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PAVLOVIĆ ZA TV ŠPICE: KMF Zadrugar – KMF Dolap 8:2

ŽITORAĐA – SPORTSKA HALA ŽITORAĐA GLEDALACA: 30 SUDIJA: Miladinović – Savić STRELCI: Todorović u 4 i 27. minutu, Pavlović u 15, Kitanović u 17,20 i 29, Ranđelović u 31 i Stanišić Danilo u 32 minutu za KMF Zadrugar 2017, Antanasković u 18 minutu i Marinković u 19 za KMF Dolap

KMF ZADRUGAR 2017: MLADENOVIĆ, DANIJEL STANIŠIĆ, KITANOVIĆ, STANKOVIĆ, TODOROVIĆ, Pavlović, Ranđelović, Milošević, Danilo Stanišić.

KMF DOLAP: ARANĐELOVIĆ, MARINKOVIĆ, BLAGOJEVIĆ, DIMITRIJEVIĆ, JOVIĆ, Krstić, Antanasković.

IGRAČ UTAKMICE: Sreten Pavlović (KMF Zadrugar 2017)

U Topličkom derbiju slavili su futsaleri iz Žitorađe sasvim zasluženo, nastavivši tako trku za tron u Regionalnoj ligi Jug. Nije bilo toliko neizvesnosti osim u trenucima kada su gosti prišli na 3:2 ali su se domaći brzo konsolidovali i predvođeni preporođenim majstorom petoparca Sretenom Pavlovićem došli do pobede. Pavlović je prvo evrogolom povisio na 2:0 a onda i učestvovao u većini golova Zadrugara, i bio najstabilniji igrač domaćih na parketu. Pavlović ovog proleća pruža izuzetne partije i sigurno je da njegovo iskustvo ali i virtuoznost sa loptom jedan od glavnih aduta ekipe koju predvodi Ivan Stojanović. Treba istaći i dobru partiju kapitena Kitanovića koji je u ovom meču postigao tri pogotka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print