JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KLINCI IZ HERCEG NOVOG POBRALI APLAUZE U ČAJNIČE

Herceg Novi: Na Memorijalnom turniru u malom fudbalu (futsal) održanomu Čajniče geracija mladih fudbalera KMF Herceg Novog gereacija dečaka 2013 bili su učecnici tradicionalnog memorijalnog turnira Milan Obradović -Brena u Čajniče i ubedljivo su osvojili prvo mesto u svojoj uzrasnoj kategoriji, odneli pehar za osvojeno prvom mesto usvom rodnom Herceg Novom. Dečaci su bili dominatni u svojoj genraciji sa inpozantnom gol razlikom 13:0 .Tako da je jun mesec bio u znaku KMF Herceg Novi jer su osvojili četiri pehara i time pokazali da su jedna od kvalitetnih genracija u svojoj kategoriji koja raste i razvija se u svom rodnom gradu Herceg Novom. Epitet najboljeg igrača u generaciji 2013 godište poneo je igrač ovog kluba Miloš Prebiračević , koji je uz pomoć svojih klupskih drugova koji su takođe blistali osvojio pomenuto priznanje .

Ovom prilikom želimo da se javno zahvalimo naših dragim sportskimprijateljima iz Čajniče što su nas ugostili i nastavili našu tradicionalnu saradnju i velikog prijateljstva. Ujedno veliko hval našem dragom i velikom sportskom prijatelju Konstantinu Katani koji je sve učinio da naš boravak u Čajniče bude prelep i pun prijatnih doživljaja koji su nam priredili za vreme boravka u ovoj fudbalskoj sredini rekao je za naš portal jedan od trenera Oliver Hel.

U ime našeg sportskog portala Jugsport. net čestitamo im od srca na uspešan nastup na turniru u Čajniče i želimo im da nastave sa pobedama i uspesima ,u radu sa dečacima koji treniraju u KMF Herceg Novi i da beleže još bolje rezultate, a to će postići samopregornim radom, i disciplinom u klubu kako je i dosad bilo u ovom uzornom fudbalskom mladom kolektivu iz Herceg Novig.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print