JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PRVA TROJKA LEBANČANA

ONA JUG

 

RADAN – GRAČANICA 4.1 ( 2.1)

 

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Ernest Kajkuš ( Dragaš). Strelci: M. Stanković u 19(KU), Milošević u 21, Smiljković u 47, Dojčinović u 65 za Radan, L. Arsić u 3 min. Za Gračanicu.

RADAN: Babić 7, Stoiljković 7, Milošević 7,5, Anđelić 7, N. Smiljković 8, Miloš Stanković 7,5, Kostić 7, (grozdanović-), Dojčinović 7 ( D. Ilić- ), Stojković 7 ( O. Stanković -), Stošić 7,5, Perić 7.

 

GRAČANICA: Jorgić 6,5, U. Stanković 6, D. Stojanović 6,5,(A. Tomić-), S. Trajković 6,5, J. Stojanovićć 6,5, I, Sekulić 6, F. Dimitrijević 6,5, G. Salijević-), S. Lazić 6, Crvenković 7, L. Arsić 6 Crvenković 6, L. Arsić 7, Redzepi 6 ( D. Micić -).

Igrač utakmice Nemanja Smiljković

 

Prva pobeda domaćina u igri sa veoma mladom ekipom iz Gračanice , koj aje čak i prva došla u voćstvo ali je sve to bilo što su ima domaćini dozvolili na ovoj utakmici. Strelac za goste iz Gračanice već u 3 minutu bio je L. Arsić koji je odličnim udarcem sa distance matirao Babića

. Samo minut kasnije Dojčinović je imao odličnu priliku ali je šutirao pored gola lopta je zamalo prhujala pored leve stative golmana gostiju. U 19 minutu oboren N. Smiljković koga je srušio golman gostiju i sudija je pokazao na belu tačku. Kapiten Miloš Stanković je iz prvog udarca šutirao pravo u golmana ali na odbivenu loptu poslao je u mreži .

Potpuni preokret usledio je u 31 minutu kada se iz drugog plana ubacio štoper Milošević i pogodio mrežu gostiju, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu još dva pogotka domaćina i nekoliko proupuštenih prilika. Već na samom početku u 47 minutu Smiljković je iz gužve uputio udarac koji je završio u nebranjenu mrežu gostiju. Konačnih 4:1 usledili su u 65 minutu igre.

Po desnoj strani prošao je Smiljković i uposlo Dojčinovića koji je neometan sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili