JugSport.net

sportski portal južne Srbije

USPEŠAN DEBI PREDSEDNIKA ZORAJE

ZONA ISTOK

 

JEDINSTVO-OFK ZLOT 2:1 (0:0)

 

Pirot: Pomoćni teren Radničkog. Gledalaca 200. Sudija: Mladen Veselinović ( Knjaževac) 7. Strelci: L. Branković u 89, M. Ivanović u 90+3 za Jedinstvo, N. Pastronjević u 60 za OFK Zlot. Žuti kartoni: M. Cvetković ( Jedinstvo), M. Milutinović, M. Strainović D. Mirković ( OFK Zlot).

 

JEDINSTVO: A. Stanković7, P. Petković7, U. Dzunić 6 ,(B. Mijić 7), R. Petrović7, M. Cvetković 7 , A. Stojanović 6, (S. Sokolov 7), N. Matejić 6,5,L. Branković 7, L. Vasov7, V. Zlatković7, (M. Ivanović 7,5), B. Kostić7.

 

OFK ZLOT: V. Milošević 6,M. Mejanović 6,M. Milutinović6,5, M. Milenković6,( S. Balašević -), M. Maksimović6, N. Stojanović 6,5, L. Jović6,(B. Dimitrijević 6,5), M. Strainović6,(A. Strahinjić-) N. Pastronjević 7, D. Marković6, B. Petrikić 6.

Igrač utakmice: Milan Ivanović

Teže nego što se očekivalo domaći su došli do sva tri boda jer su gosti iz predgrađa Bora prvi došli u voćstvo u 60 i to strpljivo čuvali sve do nekoliko minuta pre kraja. U prvom delu utakmice nije bilo golova, ali se igralo n asredini terena borbeno i sa puno žara i jedne i druge ekipe.

Sva tri pogotka viđena su u drugom delu utakmice. Najpre su gosti u 60 minutu preko N. Pastronjevića došli u voćstvo i kada se činilo da će ceo plen otići za zlot borbeni domaćin nije to dozvolio bodovi su ostali u Pirotu. U 89 minutu domaći poravnavaju rezultat preko L. Brankovića i kada se činilo da su domaći spasili bod na sceni je stupio rezervista M. Ivanović i u nadoknadi vremena matirao golmana gostiju i u potpunosti preokrenuo rezultat i svom timu doneo zlata vredn ebodove. Bio je to ujedno uspešan debi novog predsednika kluba Dragana Zoraje koji je startovao pobedom kao prvi čovek Jedinstva iz Pirota.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili