JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FK Radnički – OFK Sinđelić 1:1 (0:1)

Pirot: Pomoćni stadion Radničkog. Gledalaca 100. Sudija. Stefan Ćirić (Pirot). Strelci: M. Mančić u 77. minutu za Radnički, Ikić u 27. minutu za OFK Sinđelić.

FK RADNIČKI: Stamenković, Stojanovski, B. Mančić, Dojkić, M, Nikolić, Lisčević, Spasić, Jovanović, Dimitrov, Filipović, Žerađanin. Igrali su još: Bulajić, N, Mančić, Kamenović, Mijalković, M. Nikolić, Tolić, N. Petrov, D. Petrov, M. Manćić, Ivković.

OFK SINĐELIĆ: Babić, Jovanović, N. Mršić, Marinković, Simov, Božović, Kaličanin, Rakočević, Branković, Ikić, Pejčić. Igrali su još: Koković, Miljković, Stamenković, Jović, Ajdarević, Perović, Tošić, Vidojković, M. Branković.

Susret starih i tradicionalnih protivnika, ujedno i sportskih prijatelja protekao je u fer i korektnoj igri oba tima. I pored teškog terena za igru, igrači jednog i drugog tima  pružili su svoj maskimum. Zicer Spasića  na pas Žerađanina  koji sa nekoliko metara šutira preko gola je najpovoljnija prilika za domaćina pre pogotka gostiju.

U 27. minutu 0:1 strelac je Ikić, koji je sa  dosta udaljenosti odlučio na udarac i lobovao istrčalog Stamenkvića, posle izvanredne dubisnke lopte koju mu je uputio Kaličanin. U drugom delu opšta opsada gola gostiju, ali se na golu istako rezervni golman Koković.

Beležimo izvanredne prilike Ivkovića, M. Mančića,  Tolića. Od 77. minuta 1:1, što se do kraja utakmice ispostavlilo da je to bio konačan rezultat na utakmici. Strelac je iskusni Marko Mančić  posle jedne lopte koja je došla posle centar šuta sa  desne strane.

Treneri kod domaćih Lazarević i goste braće Stamenković mogu biti zadovoljni onim što su prikazali njihovi puleni po teškom terenu za igru, delimično prekrivenog snegom.

Sledeći susret Radničkog je već u subotu 17 februara kada u goste dolazi Srpskoligaš Budućnost iz Popovca kod Niša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print