JugSport.net

sportski portal južne Srbije

F.K. Jastrebac se vratio u Zonu „JUG“

Nakon 3 godine igranja u Topličkoj okružnoj ligi, F.K. Jastrebac Blace se vratio u Zonu Jug. U minuloj sezoni , tim iz Blaca je osvojio 43 boda, sa skorom 14 pobeda, 1 remi i 1 poraz, uz gol razliku 80:8. Najbolji strelac F.K. Jastrepca je kapiten ekipe Bogdan Bradić, a ujedno je i najbolji strelac lige, za njim slede braća Filip i Stefan Mitrović, takodje iz našeg kluba.

* Domaćoj ekipi je pehar pobednika Topličke okružne lige dodeljen u nedelju 11. juna, na stadionu Kraj jezera, nakon utakmice sa Fk Dobrič Pejkovac. Pehar je svečano dodelio direktor Topličke okružene lige-Predrag Petrović.

 

Fudbalski klub Jastrebac je ove sezone nastupao u sledećem sastavu

Golmani: Đorđević, Kocić

Odbrana: Ćalina, Tošić, Radovanović, Krstić, Grbić, Milutinović, Grujić,Timotijević

Sredina:Milivojević, Perić, M.Pavlović, N. Pavlović, Krstojević, Stamenković, Milić, Milinčić,

Napad: Bradić(kapiten), S. Mitrović, F. Mitrović, Urošević

slika-ekipa

* Cilj za ovu sezonu ispunjen-Fk Jastrebac se posle 3 godine igranja u Topličkoj okružnoj ligi, vratio u Zonu Jug. Za takmičenje u ovom rangu biće potrebno osveženje i u igračkom i u stručnom kadru, tako da nas očekuje zanimljiv prelazni rok. Jastrebac će pripreme započeti 15. jula, za kada je zakazana i prozivka.Ovom prilikom bih izrazio zahvalnost igračima, koji su uz izvanredne uslove pružili svoj maksimum i tako omogućili da u narednoj sezoni odmeravamo snage sa najboljim ekipama juga.

Drago nam je što su u našoj ekipi i mladi igrači koji zalaganjem i radom mogu da postignu zavidne rezultate . Pre svih tu je mladi i perspektivni golman Veljko Kocić, kao i igrači Nemanja Ćalina, Matija Urošević, Marko Grbić, Nikola Pavlović, a ono na šta smo posebno ponosni je što su svi ti igrači izašli iz omladinske škole F.K. Jastrepca. Naš klub ostvaruje uspešan rad i sa mlađim kategorijama. Naša omladinska škola okuplja oko stotinak dece uzrasta od 7 do 16 godina. Zahvaljujemo se Lokalnoj samoupravi, Opštini Blace, brojnim sponzorima, prijateljima i vernim navijačima koji su bili naš 12. igrač. Vidimo se u Zoni Jug! Napred Jastrebac!!! – Ističe predsednik kluba – Boba Grujić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print