JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FUDBAL U MEŠEVU BREND SELA

Meševo: U ovogodišnjem prvenstvu Srpske fudbalske lige istok novajlija u ligi FK Meševo iz istoimenog mesta kraj Kruševca uspešno je okončao ovogodišnju fudbalsku sezonu završivši je na visoko 6 meseto ostaviši ispod sebe takve klubove kao što su GFK Jagodina, Timočanin , Jedinstvo iz Paraćina Vlasina . Na 30 odigranih utakmica u čitavom prvenstvu zabeležili su 14 pobede , 3 puta su igrali nerešeno i pretpljeno je 13 poraza sa osvojenih 45 bodova za svaku je pohvalu.

U prolećnom delu prvenstva odigrali su 15 utakmica i zabeležili 6 pobeda 2 nerešene utakmice i 7 poraza uz gol razliku 25 dana i 26 primljena gola osvojili su 20 bodova i po uspešnosti klubova zauzimaju 9 mesto na tabeli prolećnog dela Srpske lige.

Na svom terenu odigrali su 8 utakmica i zabeležili 6 pobeda uz 1 nerešeni i 1 poraz sa gol razlikom 19 datih i 10 primljenih golova osvojili su 19 bodova i nalaze se na visokom 4 mesetu po uspešnosti kao domaćini ovog proleća.

Na gostovanju su odigrali kao gosti 7 utakmica i taj skor je samo 1 nerešena i 6 poraza uz gol razliku pozitivnu 15 datih i 13 primljenih golova osvojen je samo 1 bod i na samom dnu su jedino od njih neuspešniji je Car Konstantin koji nije osvojio nijedan bod kao gost.

 

O minulom prvenstvu i uspehu kluba plasmanom u gornjem delu tabele sa ponosom predsednik kluba Radojko Ivanović za naš portal kaže: FK Meševo je zadovoljno postignutim uspehom u ovoj takmičarskoj sezoni u Srpskoj ligi-istok . Moglo je da osvojimo još minimum 6 bodova , ali je sve opravdalo sa osvajanjem Kupa Rasinkog okruga

. Do uspeha u prvenstvu i Kup takmičenju smo dolazili dobrim igrama svih igrača i velikie podrške sponzora i Uprave kluba na čelu samnom radili smo ozbiljno i uspeh nije izostao. Nastojaćemo da u narednom prvenstvu poboljšamo još više kvalitet igre i budemo nezgodan protivnik ne samo na svom već i na gostujućem terenu. Zahvalio bih se i našim vernim navijačima koji su uvek bili uz klub i bili su naročito na našem terenu 12-ti igrač i uz njihovu pomoć smo dolazili do vrednih pobeda kako u prvenstvu tako i u Kup takmičenju bio je jasan Radojko Ivanović.

 

Mi u ime naj čitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije JUGSPORT.NET ovako uzornom fudbalskom kolektivu želimo još bolje rezultate i nove uspehe u predstojećoj takmičarskoj sezoni.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print