JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ŽOK Pusta reka- ŽOK Milenijum 0:3

DRUGA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA-ISTOK

Bojnik. Hala sportova. Sudije: Katarina Nejić – Sara Janković (Niš). Rezultat po setovima. 20, 25: 22:25, 20:25.

ŽOK PUSTA REKA: Stojanović, Petrović, Stanisavljević, lazić, Radenović, Rajković, Nenadović, Kostić

ŽOK MILENIJUM: Mirković, Zdravković, Cvetković, Livadić, Stanković, Nikolić, Dujković, Valić, Dašić, Stojanović, Marković.

Još jedan poraz odbojkašica iz Bojnika na svom parketu u Bojniku u duelu sa Milenijumom iz Niša koje su bile bolje u sva tri seta, ali uz napomenu da u trećem setu su u velikoj meri kumaovale sudije, jednom čudnom odlukom na štetu domaćih odbojkašica  i uz to crveni karton jednoj  od igračice što ih je koštalo dva poena,  i tako su se odbojkašice iz Niša odvojile rezultatski u momentu kada  se lomio rezultat u tom setu, jer su domaće odbojkašice prišle na jedan poen.

Prvi set dobile su gošće  koje su se bolje snašle u finišu  i po svoj prilici odlučilo je iksustvo gošće iz Niša  ma da je početak bio egal (8:8), i od 10:12 gošće su stalno bile u prednosti  ma da su domaće odbojkašice u jednom delu igre bile na poen do izjednačenja (18:19) ali je ipak finiš odlučilo iksustvo igračica iz Niša.

U drugom setu sve je rešeno na samom početku utakmice kad su gošće stvorile kapitalnu prednost (0:6) i  u čitavom tom setu bile u voćtsvu   i na kraju bile bolje za tri poena ( 22:25)  i tako  dobil i drugi set u svoju korist.

U trećem setu  domaće odbojkašice su se trgle i bile ravnopravan protivnik sve do jedne čudne odluke sudije na štetu domaih odbojkašica i sve je krenulo  u kosrist gošće iz Niša

koje su i taj treći period igre rešile u svoju korist po drugi put identičnim rezultaom 20:25 i pobeda sa maksimalnim učinkom uz napomenu da su u trećem setu domaće odbojkašice  bile oštećene.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print