JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slogaši nadigrali Prokupčane

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

FK SLOGA-OFK TOPLIČANIN 2:1 ( 0:1)

Leskovac: igrano beze gledalaca. Sudija: Nikola Đorđevć(Leskovac). Strelci: Radivojević u 76 i D. Petrović u 86 za Slogu, Stanković u 20 za  OFK Topličanin.

FK SLOGA: Janačijević, Stojadinović, Stanisavljević, Ilić, Mikaica Zdravković,  Stojković, Radivojević, Bakterović, Jović, Marjan Zdravković,  D. Đorđević. Igrali su još: M: ksotić, l. Petrović.

OFK TOPLIČANIN:Novaković, S.Jovavnović, Tojić, N. Kitić,Ilić, Stanković, Denić, Stojković, I.Kaličanin, M. Kitić, Janković. Igrali su još: Đorđević, Savić, Božić, Babović, Djindjić, . Joavanović,D. Kaličanin, .Pavlović.

Po hladnom vremenu i terenu prekrivenom snegom, odigrana je  dinamična , borbena i za ove prilike  kvalitetna utakmica  u kojoj je domaćin bio bolji  za nijansu  i zasluženo pobedio . Poveo je Topličanin u 20 mintu  nakon  loše  procene golmana Janaćijevića  da će loptu prebaciti  preko prečke, ali se ona preko njega spustila u mrežu. U 40 mintu kapiten Mikica Zdravković  je promašio kazneni udarac.

U drugom poluvremenu Slogaši su odlučnije krenuli  na gol gostiju i u 76 minutu Radivojević je lepim udarcem  saoko 18 metara poravnao rezultat na1:1.

Tačku na ovu utakmcu i pobedu Sloge stavio je u 86 minutu novajlija u redove domaćih D. Petrović u 86 minutu igre .

OFK Topličanin nastupio je bez Vladimira Paunovića, Miroljuba Stankovića i Srđana Agatobovića. Ali je utakmcu kako to priliči jednom orgaizovanom klubupratila je u Leskovcu  kopletna uprava kluba na čelu sa novoimenovanim predsednikom Nikolom Stevanićem i članovima  uprave ujedno i njegovih najbližih saradnika Vukovićem, Belotićem i Mijačićem.Po svoj prilici po rečima Vukovića dolaze bolji dani za Srpskoligaša iz Prokuplja.

Domaćin Sloga pokazao je da ima dobar tim i da  će po svoj prilici  u idućem prvenstvu biti tamo gde  se sada nalazli tim iz Prokuplja a to je Srpska liga-istok.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print